Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´ELS CONTES I ELS DRETS DELS INFANTS´, M. CONCEPCIÓ TORRES - SOCIAL.CAT | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Comunicación > Prensa

"ELS CONTES I ELS DRETS DELS INFANTS", M. CONCEPCIÓ TORRES - SOCIAL.CAT

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > "ELS CONTES I ELS DRETS DELS INFANTS", M. CONCEPCIÓ TORRES - SOCIAL.CAT

SOCIAL.CAT - 15/11/2023

ELS CONTES I ELS DRETS DELS INFANTS

M. Concepció Torres, presidenta de la Comissió de Deontologia del COPEC.

"Tots els infants del món tenen dret a poder escoltar, llegir i compartir contes perquè són un element bàsic per la imaginació i sobretot una eina clau per gestionar les emocions. Els contes han estat sempre un instrument lúdic i reflexiu que ha anat ocupant el camp de la pedagogia per afavorir actituds i hàbits positius que potencien la creativitat."

"Tots els infants del món han de poder accedir als contes, són una riquesa de la humanitat que no es pot deixar perdre. Les famílies han de recuperar l’hàbit, si l’han perdut, i buscar estones de calma per compartir històries, les que m’explicaven de petita, les noves i les de sempre."

"Els contes tenen un gran valor pedagògic per als progenitors, mestres, professionals de l’educació i la pedagogia... rescateu els munts de contes que hi ha, els d’ahir, els d’avui, els de sempre i potencieu la seva capacitat creativa, somniadora, imaginativa i transmissió de valors universals... Capacitat totes elles imprescindibles per acompanyar el desenvolupament i creixement harmònic dels infants de tot el món."

PODEU LELGIR L’ARTICLE COMPLET A SOCIAL.CAT

Fecha de publicación: 15/11/2023