Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´LOS RESULTADOS DE LAS COMPETENCIAS BASICAS EN PRIMARIA Y ESO´, J. GAMERO - ONDA CERO | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Comunicación > Radio

"LOS RESULTADOS DE LAS COMPETENCIAS BASICAS EN PRIMARIA Y ESO", J. GAMERO - ONDA CERO

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > "LOS RESULTADOS DE LAS COMPETENCIAS BASICAS EN PRIMARIA Y ESO", J. GAMERO - ONDA CERO


ONDA CERO - 13/12/2022

"ELS RESULTATS DE LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES A PRIMÀRIA I ESO"

Joan Gamero, pedagog i vocal de Pedagogia i Escola del COPEC participa a Notícies Migdia d’Onda Cero per parlar sobre els resultats de les competències bàsiques a 6è de primària i 4t d’ESO, que constaten una davallada en anglès, català i matemàtiques.

"Si que es cert que durant la pandèmia s’havia de prioritzar la part emocional, i assolir una matèria era bastant complicat. Com a professor/a englobes segons els recursos que havies tingut i tot això ha fet una mancança que son els resultats de les competències. Aquest resultat és lògic, però no vol dir que l’escola no funcioni".

"És cert que amb una formació, amb una ajuda, tot és benvingut, però els docents no som la causa de la baixada de les competències, al contrari. Mirem detalladament el tipus d’escola i el context i entendrem per què les competències no surten".

ESCOLTA LA NOTÍCIA A ONDA CERO (minut 5:15 a 8:36).

Fecha de publicación: 13/12/2022