Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA EN LA 3ª TROBADA DEL GRUP DE PROFESSIONALS JOVES DE LA INTERCOL·LEGIAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

EL COPEC PARTICIPA EN LA 3ª TROBADA DEL GRUP DE PROFESSIONALS JOVES DE LA INTERCOL·LEGIAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC PARTICIPA EN LA 3ª TROBADA DEL GRUP DE PROFESSIONALS JOVES DE LA INTERCOL·LEGIAL

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya ha participat en la tercera trobada del Grup de Professionals Joves de la Intercol·legial, celebrada avui, 27 de novembre, a la seu del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS). Aquesta trobada ha reunit a 11 representants de diversos Col·legis Professionals amb l’objectiu de desenvolupar bones pràctiques que impulsen el futur dels joves professionals catalans i catalanes. L’Eloi Català, responsable de la secretaria tècnica, hi ha assistit en representació del COPEC.

Durant la reunió, s’ha elaborat un full de ruta per a l’any vinent, fomentant un intercanvi d’idees orientades al creixement i la col·laboració entre els nous i les noves professionals emergents. Rita Gimenez, comissionada del Grup de Professionals Joves, ha manifestat la seva satisfacció pel nivell d’entusiasme i compromís demostrats en aquesta trobada, destacant la necessitat de continuar sumant esforços per assegurar el futur professional dels joves a Catalunya.

El COPEC reafirma el seu paper com a punt de trobada dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, consolidant-se com un referent compromès amb el creixement i l’èxit de la nova generació de professionals.

Data de publicació: 27/11/2023