Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIÓ DIA DE LA PEDAGOGIA A COPEC LLEIDA 13/05/2023 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIÓ DIA DE LA PEDAGOGIA A COPEC LLEIDA 13/05/2023

PARLAMENT INAUGURACIÓ DIA DE LA PEDAGOGIA

Bon dia, benvinguts a tots i a totes, en especial en un dia com avui dissabte i en especial per la gent de Lleida en estar al mig de la Festa Major de la ciutat. 

En primer lloc vull agrair l’assistència a:

  • Tinenta d’alcaldia de la ciutat de Lleida, Sra Sandra Castro
  • Presidenta del Consell Social del COPEC, Dra Joana Tierno
  • President de la Societat Catalana de Pedagogia,  Sr Josep Serentill
  • President del Col·legi d’Educadors Socials a Lleida, Sr. Albert Font Terres
  • Responsable d’Estudis de Pedagogia de la  Universitat Rovira i Virgili, Dra Mar Camacho
  • Presidenta de Down Lleida, Sra. Olga Pares
  • Membres de la Junta de Govern del COPEC 

I també una salutació especial als alumnes i tutors dels millors TFG en Pedagogia, del curs passat,  de les universitats catalanes així com a les entitats que ens han honorat presentant els seus projectes  a la 2ª Edició dels premis  del Consell Social “La Pedagogia en l’agenda 2023”. 

Des de fa temps que tant el COPEC, com el Consejo General de Colegios Oficiales de Pedagogos y psicopedagogos, buscàvem una data que unifiqués la celebració del Dia de la Pedagogia. Finalment tant els col·legis oficials com les universitats de pedagogia d’arreu de l’estat. 

No va ser una tasca fàcil, buscar un referent doncs, des de Catalunya miràvem més cap a Europa, i d’altres cap Espanya o llatinoamèrica, però no trobàvem un referent amb el qui tots ens poguessin aixoplugar i sentir representats. Finalment vam consensuar el dia 13 de maig, data de la creació del Consejo, que uneix tots els col·legis professionals de Pedagogia de les diferents CCAA  i a les universitats amb qui treballem, com a data reivindicativa i referent per a totes i tots. 

Pel COPEC és una data important i per aquest motiu la volem celebrar amb una bona representació del que és la pedagogia. 

Avui per mitjà d’aquests TFG celebrem els vostres èxits i les vostres il·lusions i us donem les gràcies perquè representeu el futur de la pedagogia a través de la investigació, l’ensenyament i la divulgació els tres grans objectius de la universitat. 

D’altra banda els premis del Consell Social són una oportunitat per a renovar el compromís social del COPEC i per a reforçar aliances amb institucions i entitats públiques i privades i demostrar el compromís de la pedagogia amb les persones.  

Gràcies als qui sou aquí i gràcies també als qui han participat però no han estat guardonats. 

El COPEC i la ciutat de Lleida, engalanada de Festa Major, us dona a totes i tots la benvinguda i us agraeix la vostra assistència. 

A continuació la nostra vocal territorial de Lleida, Sra. Silvia Vilasaló conduirà l’acte. 

Feliç DIA DE LA PEDAGOGIA! 

M. Victòria Gómez Serés
Presidenta
Lleida, 13 de maig de 2023

Data de publicació: 13/5/2023