Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIO JUNTA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA 2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIO JUNTA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA 2022

Bona tarda, sigueu molt benvinguts i moltes gràcies per ser-hi!

Obrim la JUNTA GENERAL en 2ª convocatòria, en format telemàtic, com estem fent des del 2020. Un format que repetim perque permet que assisteixin més col·legiats i col·legiades i això és un valor preuat a cuidar.

Vull saludar especialment a dos convidats d’excepció, que no tindran veu i tampoc vot, però que han acceptat acompanyar-nos, són alumnes de pedagogia que estan fent pràctiques al COPEC: KEVIN CASTRO de la URV i TONI DE SAGARRA de la UDG, gràcies per ser-hi.

També vull saludar i agrair, el suport d’ELOI CATALA, que amb molta dedicació i responsabilitat està en aquests moments al capdavant de la secretaria tàcnica. Un record per la nostra Virginia Sanuy que porta des del juliol de Baixa a la que desitgem una pronta recuperació. 

Com saben la JUNTA GENERAL dels COL·LEGIATS I COL·LEGIADES és l’òrgansobirà que te el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i al que la Junta de Govern ha de retre comptes cada any dins del 1r trimestre, tal i com indiquen els nostres Estatuts. 

Aquesta JUNTA GENERAL és molt especial per 2 coses: 

En primer lloc, perquè celebrem el 20è aniversari del nostres estimat COPEC!! Una celebració a la que vam donar el tret de sortida el passat día 24 de gener DIA INTERNACIONAL DE L’EDUCACIÓ, amb el lema COPEC 20 ANYS TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA, destacant l’EDUCACIÓ, la TRANSFORMACIÓ i el BENESTAR com a valors fonamentals del COPEC.

I, en segon lloc és especial, perquè la V Junta de Govern acabarà mandat a finals de juny i avui es convoquen les eleccions a la VI JUNTA DE GOVERN. 

Tot i que encara ens queden 3 mesos per endavant per la presa de possessió de la propera junta, segons el calendari electoral, i tindré temps de adreçar-vos unes paraules de comiat, vull -en el marc de la JUNTA GENERAL- agrair el Compromís i bona feina del: 

CONSELL SOCIAL, amb el seu president JORDI PUIG

COMISSIÓ DE DEONTOLOGIA, amb la seva presidenta M. CONCEPCIÓ TORRES 

ALS GRUPS DE RECERCA DE:

 • Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat, amb la coordinació de Mònica Fernández
 • Mediació amb la coordinació de Maria Cortés
 • Pedagogia i Salut amb la coordinació de Toñy Castillo

A les COMISSIONS liderades per les VOCALIES PROFESSIONALS

A la XARXA D’EXPERTS I EXPERTES que col·laboren de forma discreta representant el COPEC als MMCC, actes i ponències.

I al gran equip de la JUNTA DE GOVERN, amb el que tinc el privilegi de formar part i amb el que hem afrontat grans reptes com el del procés post referèndum, el de l’organització del Congres de Serveis Socials en plena, la pandèmia i les seves conseqüències…,

Un equip de persones molt assenyades amb les decisions, resilients i proactives, compromeses i implicades, el meu reconeixement a:

 • M. Victoria Gómez, vicepresidenta
 • Eva Font, Secretària
 • Toni Navío, tresorer
 • Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola
 • Pilar Morral, vocal de Pedagogia Social
 • Alicia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa
 • Silvia Vilasaló, vocal de Copec a Lleida
 • Susagna Riera, vocal del Copec a Girona
 • M. Teresa Gámez, vocal del Copec a Tarragona
 • Àngel Casajús vocal de Relacions Institucionals

Queda inaugurada la JUNTA GENERAL del 2022

CLOENDA 

Estem en plena celebració del 20è aniversari del COPEC, que volem sigui molt participat, és per això que us emplacem pel dia 14 de juny, en què farem la Festa de la Pedagogia dels 20 anys del COPEC, festa en la que aquesta V Junta s’acomiadarà per donar pas a la VI Junta de Govern del COPEC 20022-2026.

 #copec20anys

TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA

Educació, Transformació, Benestar


Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta - 2014-2022
Plataforma ZOOM, 31 de març de 2022

Data de publicació: 31/3/2022