Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA EN LA TAULA DE DEBAT EN L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE CRiEDO | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

EL COPEC PARTICIPA EN LA TAULA DE DEBAT EN L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE CRiEDO

Ahir vam participar en el debat sobre lideratge educatiu que s’ha fet en la presentació de Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu, "Quin és el paper de la formació en el lideratge educatiu per al canvi?"

El tema es va contextualitzar en la conferència de BEATRIZ PONT responsable de la UNESCO en lideratge educatiu, que va posar l’èmfasi en que "La nueva realidad obliga a liderar en contextos de incertidumbre".

En el debat posterior el COPEC ha estat representat per JOAN GAMERO, vocal de Pedagogia i Escola, que ha destacat que:

  • "Des dels centres, els canvis han de tenir en consideració molts factors que cal gestionar, i no sempre hi ha temps per planificar aquesta gestió."
  • "Hem de tenir un programa de competència emocional a les escoles, per acompanyar als professionals i l’alumnat".
  • "A l’escola tothom ha de ser lider des del seu àmbit d’actuació."

Ha compartit debat amb ISABEL DEL ARCO del GRUP EDO-UDL i membre del Consell Social del COPEC i NURIA MORASecretaria de Transformació Educativa del Departament d’Educació.

L’acte ha conclòs amb el lliurament del 1r. Premi  CRiEDO a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives o de Formació, que s’ha atorgat a Escola Tarlatana de Sabadell, per la seva trajectòria i tasca educativa en contextos d’alta complexitat.


INSCRIPCIONS

El proper dijous 10 de novembre de 2022, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, participa en l’acte d’inauguració del Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu (CRiEDO) que es farà  la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (Campus de Bellaterra).


L’any 2020, el Consell de Govern de la UAB va aprovar la creació del CRiEDO, que lidera la direcció el doctor en pedagogia Joaquín Gairín, i que ja és tot un referent a Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica en temes de Direcció Educativa, Desenvolupament Organitzacional, Lideratge, Innovació i Transformació Pedagògica, entre d’altres


Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola del COPEC, participarà en la Taula de Debat juntament amb Núria Mora, secretaria de Transformació Educativa i Isabel del Arco, representant de la Universitat de Lleida.


PROGRAMA


  • 18:00h Presentació del CRiEDO a càrrec de Joaquín Gairín (director del centre)
  • 18:15h Conferència ’Liderar el cambio educativo: habilidades clave para la mejora’ a càrrec de Beatriz Pont (UNESCO)
  • 19:00h Taula de Debat amb: Núria Mora (Secretaria de Transformació Educativa), Isabel del Arco (Universitat de Lleida) i Joan Gamero (Col·legi de Pedagogia de Catalunya)
  • 19:45h Lliurament del Ir Premi CRiEDO
  • 20:00h Copa de cava

 

Per qüestions d’aforament es recomana registrar-se prèviament a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/6tQrSUVRwSqmtgUN6


Data de publicació: 03/11/2022

____________________________

Data de publicació: 10/11/2022