Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ARA CRIATURES - A. PRATS, COM. PEDAGOGIA I ESCOLA: ´CAL FER DEURES EL PRIMER ESTIU POSTPANDÈMIA?´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

ARA CRIATURES - A. PRATS, COM. PEDAGOGIA I ESCOLA: "CAL FER DEURES EL PRIMER ESTIU POSTPANDÈMIA?"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > ARA CRIATURES - A. PRATS, COM. PEDAGOGIA I ESCOLA: "CAL FER DEURES EL PRIMER ESTIU POSTPANDÈMIA?"

ARA CRIATURES - 29/06/2022

CAL FER DEURES EL PRIMER ESTIU POSTPANDÈMIA?

Alícia Prats, psicopedagoga i membre de la Comissió de Pedagogia i Escola del COPEC.

"No podem perdre de vista que aquest estiu serà el primer sense restriccions pel covid-19 i que, amb el desig de poder reprendre la vida que fèiem abans de la pandèmia, caldria, ara més que mai, plantejar-nos activitats d’esbarjo, de temps per descansar, per estar amb la família i els amics i poder socialitzar-se. Que cada infant i adolescent faci allò que necessiti. Per tant, més que de plantejar deures d’estiu per reforçar continguts acadèmics o aprenentatges escolars, soc partidària de proposar activitats de joc i de descoberta per als més petits, i activitats creatives i artístiques dirigides a totes les franges d’edat".

"De vegades, amb bona voluntat, les editorials fan propostes molt atractives, però sovint ens arriben famílies que consideren que el nivell del quadern no s’acaba d’ajustar a la programació de cadascuna de les matèries que ha treballat l’alumne perquè cada centre treballa des de la seva idiosincràsia i aquests quaderns són molt universals".

"Moltes vegades, com a professionals, sentim la pressió de la famílies, que ens demanen que els donem alguna cosa a fer perquè l’estiu és molt llarg, però, com a professorat, quin és el valor d’aquests deures d’estiu? I si els preguntem a ells què els ve de gust fer? Potser ens sorprendrien amb les respostes".

Llegeix l’article complet a ARA CRIATURES

Data de publicació: 30/6/2022