Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AvP - SEMINARI ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE L’EMPRESA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Orientació professional

AvP - SEMINARI ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE L’EMPRESA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AvP - SEMINARI ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE L’EMPRESA

El passat dilluns 16 de maig es va dur a terme un nou seminari en format telemàtic sobre Orientació Professional orientat al sector de l’Empresa, on hi van assistir col·legiats/des i estudiants afiliats/des interessades en la temàtica i que van poder resoldre els seus dubtes de la mà de l’experta convidada, Alícia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa del COPEC i cofundadora de Monday Happy Monday.

Alícia Linares va orientar la seva intervenció al perfil del Pedagog/a i Psicopedagog/a en les organitzacions, destacant que "nosaltres, com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, podem fer formació i també dissenyar plans de formació. Som els professionals amb més expertesa per dur a terme els processos d’aprenentatge. Tenim la gran capacitat de coordinar persones aportant valor a les organitzacions". Per finalitzar, l’Alícia va voler compartir amb els assistents alguns consells, "és important la formació al llarg de la vida professional, tot establint una xarxa de contactes actius. Recomano molt fer-se visible a la xarxa social Linkedin, orientada al món laboral i empresarial, i anar revisant-la sovint per conèixer les tendències professionals". 
Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i experta en Orientació Professional, que va donar la benvinguda als col·legiats/des i estudiants afiliats/des, fent una breu introducció sobre qui és i que fa el pedagog/a i psicopedagog/a i a on ho fa. "El pedagog/a i psicopedagog/a és l’especialista en processos de canvis educatius i formatius al llarg i ample de la vida de persones, grups i comunitats". Va continuar comentant que "el nostre sector, és un sector en què hi ha feina. És dinàmic i, a més a més, va creixent. Us recomano introduir-vos al món laboral per ajudar a decidir el vostre futur".

Sílvia Vilasaló, vocal de COPEC Lleida i Orientadora Laboral, va continuar oferint consells per a afrontar els processos de selecció amb èxit. "Hem de ser curosos/es en llegir les ofertes laborals, saber què és el que ens demanen i què és el que nosaltres, com a professionals, podem oferir. És recomanable acompanyar el nostre currículum amb un petit escrit per presentar la nostra candidatura. Són detalls que no costen de fer i que a més, et fan guanyar punts". Va finalitzar la seva intervenció mostrant tres ofertes laborals vigents incorporades a la Borsa de Treball del COPEC, i visibles per a tots/es els/les col·legiades i estudiants afiliats/des. "Hem d’intentar vendre el nostre perfil, destacant les nostres experiències i mostrant allò que podem aportar a l’empresa".

_________________________________________________

AULA VIRTUAL DE PEDAGOGIA

Seminari Orientació professional per a pedag@gs i psicopedag@gs

PLATAFORMA ZOOM 16/05/2022 de 18:00 a 20:00h16/05/2022

Adreçat exclusivament a COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS AFILIATS/DES, per abordar les sortides professionals i la recerca de feina i tot allò que sigui del vostre interès. 
OBJECTIU:  Proporcionar orientació i assessorament professional per a a recerca de feina

METODOLOGIA: Exposar els continguts a abordar i resolució de dubtes i consultes.


CONTINGUTS:

  • Les ofertes i convocatòries: condicions i bases
  • El pedagog/a i psicopedagog/a en l’àmbit laboral i de l’empresa
  • Consultes dels/de les participants
EXPERTES:
  • Rosa Rodríguez, llicenciada en pedagogia Orientadora professional, especialitzada en el perfil del pedag@g i psicopedag@g, presidenta del COPEC
  • Silvia Vilasaló, llicenciada en pedagogia, Orientadora i Inseridora Laboral i Vocal de Lleida del COPEC
  • Alicia Linares, llicenciada en pedagogia, cofundadora de Monday Happy Monday, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa

Lloc: Plataforma ZOOM, Aula Virtual de Pedagogia

Data/es: 16/05/2022- 18 a 20h.

Activitat: COPEC

Data de publicació: 17/5/2022