Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AVUI 13 DE MAIG DIA DE LA PEDAGOGIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

AVUI 13 DE MAIG DIA DE LA PEDAGOGIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AVUI 13 DE MAIG DIA DE LA PEDAGOGIA
IDEES FORÇA del PEDAG@G i al PSICOPEDAG@G professionals ESSENCIALS per a la SOCIETAT

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AVUI 13 DE MAIG DIA DE LA PEDAGOGIA

El 29 d’abril tret de sortida a la celebració del Dia de la Pedagogia a través de les Xarxes Socials: #PasionXPedagogia #PassioXPedagogia #DiaDeLaPedagogia
El passat 10 de març en el marc de la reunió del Consejo General de Colegios Oficiales de Pedagogia y Psicopedagogia, equips deganats de pedagogia de les Universitats i Col·legis i pro Col·legis professionals, van donar llum verda a instaurar el DIA DE LA PEDAGOGIA coincidint amb la data de creació del Consejo.

Una efemèride que se celebra en diferents països i que, a partir d’aquest 13 de maig de 2022, també tindrà el seu dia destacat a l’Estat espanyol, enfortint i posant en valor als seus professionals: PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES.

La celebració va començar el passat 29 d’abril a través de les xarxes socials amb els hastags #PasionXPedagogia #PassioXPedagogia i #DiaDeLaPedagogia, amb l’objectiu de promoure la participació de:
  • COL·LEGIS i INICIATIVES PROFESSIONALS, amb l’elaboració del Decàleg Reivindicatiu del PEDAGOG/A i PSICOPEDAGOG/A, compartint-lo amb la comunitat educativa.
  • Campanya en les XXSS amb la polsera commemorativa que es podrà recollir en les seus dels Col·legis i Iniciatives col·legials a partir del dia 5 de maig.
  • EQUIPS DEGANATS DE PEDAGOGIA, animant que responsables del Grau de Pedagogia, es facin ressò entre els estudiants de pedagogia.
EL DIA DE LA PEDAGOGIA de 2022 ha de ser un dia per a reivindicar i reconèixer a PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES com a professionals essencials per a la societat.

Data de publicació: 13/5/2022