Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2020-2021 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2020-2021

Aquest curs, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, ha tingut ocasió d’establir comunicació amb els estudiants de pedagogia de les universitats catalanes, on s’ha presentat al COPEC explicant el que fa per defensar la professió. També, s’ha parlat de les sortides professionals dels pedagogs/gues, i s’han intentat resoldre els dubtes dels estudiants durant el seu recorregut universitari. 

UNIVERSITAT DE GIRONA:

 • El 04/11/2020, la nostra presidenta, Rosa Rodríguez, va participar en una xerrada pels alumnes de 3r de Pedagogia de la UdG, dins de l’assignatura de Sortides Professionals.
 • El 09/12/2020, Susagna Riera, vocal de COPEC Girona i Susanna Arjona, membre de la xarxa d’expertes, van participar fent una xerrada als alumnes de Pedagogia en l’assignatura "Intervenció pedagògica i trastorns del desenvolupament".
 • El 28/04/2021, Susagna Riera va inaugurar telemàticament les Converses Pedagògiques organitzades pel Grau de Pedagogia de la UdG, la Fundació Ser.Gi i el COPEC, sota el tema "Educació en temps de guerra i pandèmia".
 • El 05/05/2021, Alicia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa va presentar la ponència "Pedagogia i Dona, estat de la qüestió", dins de les ponències de les Converses Pedagògiques.
 • Els dies 5 i 6 de juliol de 2021, Àngel Casajús, vocal de Relacions Institucionals, va participar en format virtual en el Projecte Hebe de la UdG en el seminari "Joventut, educació i poder: l’empoderament juvenil és una quimera?"

UNIVERSITAT DE BARCELONA:

 • El 19/02/2021, Rosa Rodríguez va oferir dues xerrades als estudiants de 3r de Pedagogia en diverses franges horàries, per parlar sobre el COPEC, les sortides laborals dels pedagogs/gues, la afiliació com estudiants i el reconeixement del Treball de Fi de Grau. 
 • 16/03/2021, Alicia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa, i Àngels Roger, membre de la xarxa d’expertes del COPEC, van estar convidades per a parlar sobre les sortides professionals del pedagog/a als estudiants de l’assignatura de Professionalització i Sortides Professionals de la UB.
 • El 13/04/2021, Rosa Rodríguez participa de manera virtual en les Jornades d’Orientació Professional que organitza la Facultat d’Educació de la UB pels estudiants de 3r i 4t del Grau de Pedagogia.
 • El 28/05/2021, Alicia Linares participa en la Jornada d’Emprenedoria Pedagògica de la UB per a estudiants de 1r i 3r del Grau de Pedagogia, valorant els treballs dels estudiants i compartint les seves impressions. 

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

 • El 04/11/2020, Marta Fabregat, vocal de COPEC a Tarragona, presenta a Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola, a les IX Jornades de Mediació de Tarragona organitzades per la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV. Joan Gamero intervé virtualment amb la ponència "Mediació escolar i familiar en època de confinament".
 • El 10/03/2021, Rosa Rodríguez i M. Teresa Gámez, vocal de Tarragona, fan una xerrada per presentar el COPEC als alumnes de 2n del Grau de Pedagogia i resoldre dubtes dels estudiants en quan a les sortides laborals de la nostra figura professional.
Com cada any, el COPEC compromès amb les Universitats Catalanes presentant la labor que es fa des del Col·legi per a donar visibilitat a la figura professional del pedagog/a.

Rosa Rodríguez, presidenta del COPEC conclou les xarrades d’aquest curs compartint un missatge ple d’esperança per als futurs pedagogs i pedagogues de la nostra societat:

"Totes i tots trobareu feina de pedagog/a, perquè heu escollit una gran carrera que és el Grau de Pedagogia i és essencial per a la ciutadania. Heu de creure en vosaltres mateix@s perquè encara que totes i tots tingueu la mateixa titulació, sou únics/úniques cadascú te el seu bagatge, el seu recorregut, context i el que és més important cadascú te la seva història de vida"

Data de publicació: 30/6/2021