Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2019-2020 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

EL COPEC I ELS ESTUDIANTS DE PEDAGOGIA CURS 2019-2020

Durant aquesta temporada, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, ha comptat amb l’oportunitat de contactar amb els estudiants de pedagogia de les universitats catalanes. 

En les trobades, ja hagin estat presencials o telemàtiques, hem presentat al COPEC, les sortides professionals del pedagog/a i aprofundit en temes més concrets sobre la nostra figura professional:

UNIVERSITAT DE GIRONA:

  • El 20/11/2019, la nostra presidenta, Rosa Rodríguez, explicava als alumnes del Grau de Pedagogia qui es i que fa el COPEC.

UNIVERSITAT DE BARCELONA:

  • El 04/10/2019, a càrrec de Rosa Rodríguez vam tenir la gran oportunitat d’inaugurar el màster "Criança 0-3 anys i acompanyament a les famílies en xarxa", juntament amb la presidenta del CEESC, Maria Rosa Monreal. 
  • El 08/01/2020, Rosa Rodríguez va assistir a la Facultat d’Educació en l’assignatura d’Orientació Personal i Professional per a avaluar els treballs d’estudiants del Grau de Pedagogia.
  • El 09/01/2020, l’Aina Flores, membre de la xarxa d’expertes del COPEC, va assistir a la XII Jornada de "Bones pràctiques per a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social", organitzades per la Facultat d’Educació i el Màster d’Intervencions Socials i Educatives.
  • El 22/04/2020, Pilar Morral, vocal de Pedagogia Social, es va connectar telemàticament amb la UB per a presentar el COPEC i la Pedagogia Social als alumnes de 4t de Pedagogia en l’assignatura "Intervenció socioeducativa per la inclusió social".
  • El 08/05/2020, Rosa Rodríguez participava en la Jornada Telemàtica de la UB sobre "Les perspectives professionals de la pedagogia en temps de desconfinament i canvi".
  • El 15/06/2020, Rosa Rodríguez i Alicia Linares, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa van assistir a la Fira d’Emprenedoria organitzada per l’assignatura "Professionalització i Sortides Laborals dels alumnes de 3r del Grau de Pedagogia.
  • El 21/07/2020, Rosa Rodríguez va participar a la Jornada de Sortides Professionals organitzades per la Facultat d’Educació de la UB.

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

  • El 26/02/2020, Rosa Rodríguez va intervenir fent una xerrada als alumnes de 2n de Pedagogia la URV en l’assignatura de "Projecció Professional", resolvent els principals dubtes dels estudiants.
  • El mateix dia, Marta Fabregat, vocal de Tarragona, i Mónica Fernández, coordinadora del Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat, van participar en la conferència-col·loqui per tractar les Altes Capacitats Intel·lectuals, conjuntament amb ATHENA i URV.
Les Universitats i el COPEC han continuat unint-se per a parlar de pedagogia i atendre als i les estudiants en un curs marcat per la pandèmia. 

En paraules de la presidenta del COPEC...

"Vosaltres futurs pedagogues i pedagogs sou el nostre relleu, i malgrat que que la pandèmia us ho està posant difícil, sou resilients i us en sortireu, perquè som professionals essencials ja que el nostre objectiu d’estudi i intervenció és l’educació en el seu sentit més ampli i l’educació és el motor del canvi social".

Data de publicació: 30/6/2020