Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COL·LEGIS PROFESSIONALS I UNIVERSITATS SUMEN EN PRO DEL GRAU DE PEDAGOGIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

COL·LEGIS PROFESSIONALS I UNIVERSITATS SUMEN EN PRO DEL GRAU DE PEDAGOGIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COL·LEGIS PROFESSIONALS I UNIVERSITATS SUMEN EN PRO DEL GRAU DE PEDAGOGIA

  • La trobada acadèmica-professional, fa valer EL GRAU DE PEDAGOGIA debatent la seva ocupabilitat i formació.

  • S’aprova celebrar El DIA DE LA PEDAGOGIA coincidint amb la data de creació del Consell, com a entitat oficial que junta a representants dels estudis de pedagogia i col·legis professionals.
  • La innovació educativa tema central del II Congrés de Pedagogia previst per al 2023 a Sevilla.

En una intensa jornada de treball en la Facultat d’Educació de la UNED a Madrid, equips de degans de pedagogia de les universitats i de col·legis professionals han reflexionat sobre els estudis de pedagogia i la seva repercussió en el mercat laboral. Un debat ric que ha posat en relleu la necessitat de focalitzar la formació dels futurs titulats en els àmbits de treball identificats pels col·legis professionals. El president del “Consejo General de Colegio Oficiales de Pedagogos y Psicopedagogos de España” ha demanat als representants de les universitats recursos que permeti defensar el corpus de coneixement de la professió davant el mercat de treball.

El consell ha presentat la proposta d’instaurar el DIA DE LA PEDAGOGIA, coincidint amb la creació del “Consejo General de Colegio Oficiales de Pedagogos y Psicopedagogos de España” amb l’objectiu de posar en valor a pedagogs i pedagogues com a professionals essencials per a la societat quedant aprovada la proposta.

La celebració de II Congrés de Pedagogia per al 2023, un altre punt tractat, organitzat per les Universitats i el Consejo es planteja abordar la innovació educativa com a tema central i clau per a avançar en la necessària transformació educativa.

La creació d’una plataforma divulgativa i de referència per a la societat en temes vitals pedagògics i contribuir, d’aquesta manera, a la millor divulgació i coneixement pedagògics.

Conclou la jornada amb el compromís dels degans i dels col·legis professionals de continuar sumant en pro de la pedagogia i per tant dels seus professionals.

Data de publicació: 11/3/2022