Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com HOMENATGE A LA PEDAGOGA PILAR HERAS. SOMRIURE I REVOLTA, EL DIA 3 DE MARÇ DE 2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Pedagogs/gues referents

HOMENATGE A LA PEDAGOGA PILAR HERAS. SOMRIURE I REVOLTA, EL DIA 3 DE MARÇ DE 2022

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > HOMENATGE A LA PEDAGOGA PILAR HERAS. SOMRIURE I REVOLTA, EL DIA 3 DE MARÇ DE 2022


Ens va deixar el 27 de gener de 2019 i es vol recuperar i donar a conèixer el seu llegat amb una trobada participativa el dia 3 de març de 2022.

La Pilar Heras va ser una pedagoga contemporània de gran vàlua, Doctora en Ciències de l’Educació i professora titular de la Universitat de Barcelona. Directora general d’Execució Penal i Justícia Juvenil, compromesa amb la reinserció dels joves i les mesures penals alternatives. 
 
El grup de Recerca en Pedagogia Social de la UB i la família de la Pilar, amb el suport de la Facultat d’Educació de la UB, han preparat una trobada participativa anomenada: SOMRIURE I REVOLTA, programada pel proper 3 de març de 2022, de 9.00 a 13.00h, on la nostra presidenta, Rosa Rodríguez, hi assistirà en representació del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya. 

Us convidem a l’acte gratuït que es farà en format presencial i també en línia. Cal INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

[+] CONSULTA EL PROGRAMA

Data de publicació: 11/2/2022