Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PARTICIPACIÓ DEL COPEC ALS PREMIS D’ENGINYERS BCN 2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

PARTICIPACIÓ DEL COPEC ALS PREMIS D’ENGINYERS BCN 2022

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PARTICIPACIÓ DEL COPEC ALS PREMIS D’ENGINYERS BCN 2022


El 31 de març, el vocal de Relacions Institucionals del COPEC, Àngel Casajús, va participar una vegada més als certamens que organitza la Comissió d’Ensenyament d’ENGINYERS BCN i el grup GRIFET, amb la finalitat d’estimular la curiositat innata dels alumnes per aprendre. 

"Quan els alumnes descobreixen per sí mateixos les respostes, es senten més estimulats i volen saber més, per això treballem amb mètodes com la indagació, el pensament crític i els projectes transversals, entre altres. L’idea es orientar el desenvolupament d’espais d’aprenentatge sota la concepció "d’aprendre fent".

Enguany han participat alumnes de 3r i 4t de Primària als Premis III Premi Professor Rius de Reus:

  • Els guanyadors de 3r de Primària han sigut: 1er premi, la Nicole Valdez i 2n premi, el Daniel Osinaga . 
  • Els alumnes de 4art de Primària guanyadors han sigut Megan Sheyla Zambrana, en 1r lloc i Daisy Andrea Durbala, que ha quedat 2a.
Per altra banda, el passat 17 de novembre, M. Victòria Gómez, presidenta i Àngel Casajús, vocal de Relacions Institucionals, van participar com a membres del jurat a la XI jornada d’Innovació i Recerca docent a la Universitat i a l’Ensenyament Primari i Secundari que organitza la Comissió d’Ensenyament del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN).

En un acte telemàtic, es van donar a conèixer innovacions i/o recerca docent amb l’objectiu de valorar la Importància de la recerca i la innovació docent en l’evolució i millora de l’aprenentatge des de dos vessants;

  • Professorat de Universitat, Ensenyament Secundari, Cicles Formatius o Primària, que exposen les seves innovacions/recerques docents aplicables a qualsevol matèria.
  • Estudiants del Màster Universitari de Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes.

Des del COPEC volem felicitar a tots/es els/les participants i en especial, als/les guanyadores dels premis que han contribuït a impulsar el canvi educatiu a Catalunya.

Data de publicació: 19/11/2022