Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com III EDICIÓ DELS PREMIS RIUS DE REUS DEL COL·LEGI D’ENGINYERS DE BCN | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

III EDICIÓ DELS PREMIS RIUS DE REUS DEL COL·LEGI D’ENGINYERS DE BCN

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > III EDICIÓ DELS PREMIS RIUS DE REUS DEL COL·LEGI D’ENGINYERS DE BCN

Avui, 31 de març, el vocal de Relacions Institucionals del COPEC, Àngel Casajús, ha participat una vegada més als certamens que organitza la Comissió d’Ensenyament d’ENGINYERS BCN i el grup GRIFET, amb la finalitat d’estimular la curiositat innata dels alumnes per aprendre. 

Quan els alumnes descobreixen per sí mateixos les respostes, es senten més estimulats i volen saber més, per això treballem amb mètodes com la indagació, el pensament crític i els projectes transversals, entre altres. L’idea es orientar el desenvolupament d’espais d’aprenentatge sota la concepció "d’aprendre fent".

Enguany han participat alumnes de 3r i 4t de Primària als Premis III Premi Professor Rius de Reus:

  • Els guanyadors de 3r de Primària han sigut: 1er premi, la Nicole Valdez i 2n premi, el Daniel Osinaga . 
  • Els alumnes de 4art de Primària guanyadors han sigut Megan Sheyla Zambrana, en 1r lloc i Daisy Andrea Durbala, que ha quedat 2a.

Des del COPEC volem donar l’enhorabona a tots/es els/les participants d’aquests premis, on el més important ha estat, sens dubte, l’aprenentatge de tot el procediment. 


La Comissió d’ENSENYAMENT del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona impulsa innovacions i/o recerques educatives en matèria tecnològica, a totes les etapes del Sistema Educatiu.

Premis en els que el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, representat per Àngel Casajús, vocal de Relacions Institucionals, n’és membre del jurat.

El primer dels premis convocats està adreçat a Primària per tal de donar un reconeixement a Escoles, Professors i Estudiants d’aquest nivell educatiu.

Aquest premi és: CONVOCATÒRIA III PREMI PROFESSOR RIUS DE REUS: "Andròmines per fomentar la tècnica entre la infància". 

  • TERMINI PRESENTACIÓ TREBALL: El dia 14 de març de 2022, a les 24:00h, en format PDF al correu electrònic: juan.soler@upc.edu
  • PRESENTACIÓ TREBALLS FINALISTES I VALORACIÓ JURAT: Sessió telemàtica el dia 31 de març de 2022 a les 16:00h.
Consulta tota la informació a: enginyersbcn.cat 

[+] BASES DEL III PREMI PROFESSOR RIUS DE REUS

Data de publicació: 31/3/2022