Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com JOAQUÍN GAIRÍN, NOU COORDINADOR DE L’ENTITAT UNIVERSITÀRIA RETINDE. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

JOAQUÍN GAIRÍN, NOU COORDINADOR DE L’ENTITAT UNIVERSITÀRIA RETINDE.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > JOAQUÍN GAIRÍN, NOU COORDINADOR DE L’ENTITAT UNIVERSITÀRIA RETINDE.

L’Assemblea general de RETINDE va triar el passat 5 de novembre la primera Comissió executiva d’aquesta, conformada por Joaquín Gairín (UAB), Coral Quadrat (UCM) i Xavier Murillo (UAM) per als pròxims tres anys. 

El seu programa de treball inclou tres línies d’actuació dirigides a: 

  • Enfortir la seva estructura i funcionament
  • Millorar el coneixement de la seva activitat
  • Reivindicar el paper de la recerca educativa per a la millora de l’educació i la societat.
Aquesta Xarxa, creada el 29 de juny de 2016, integra la casi totalitat d’associacions i societats científiques en educació i xarxes de grups de recerca educativa d’Espanya, entre elles la Societat Espanyola de Pedagogia (SEP), la Societat Iberoamericana de Pedagogia Social (SIPC), el Seminari Interuniversitari de Teoria de l’Educació (SITE), l’Associació Interuniversitària de Recerca Pedagògica (AIDIPE), l’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO), La Xarxa de Recerca sobre Lideratge i Millora Educativa (RILME), la Xarxa Universitària de Recerca i Innovació Educativa (REUNI+D), La Societat Espanyola de Societat Comparada (SEEC), entre altres.

Els objectius de RETINDE el son els següents:

  1. Contribuir a la millora de la recerca educativa i el seu impacte en la societat, la pràctica educativa i el coneixement científic.
  2. Afavorir la vinculació de la recerca amb l’acció dels i les professionals i la pràctica educativa.
  3. Promoure la col·laboració entre les associacions, societats i xarxes vinculades a RETINDE i d’aquesta amb altres externes i internacionals.
  4. Fomentar la presència de la recerca educativa en la societat.
  5. Convertir-se en un interlocutor reconegut davant les administracions.
El seu funcionament s’organitza a través de les reunions generals (2 a l’any), les comissions delegades i la coordinació i impuls que pugui donar la seva Comissió executiva. Les seves activitats poden seguir-se a través de la pròpia web http://www.retinde.es/ 

Data de publicació: 10/1/2022