Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL PACTE CONTRA LA SEGREGACIÓ ESCOLAR | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL PACTE CONTRA LA SEGREGACIÓ ESCOLAR

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL PACTE CONTRA LA SEGREGACIÓ ESCOLAR

Avui a l’auditori del Parlament de Catalunya, ha acollit la la V Sessió de la Comissió de Seguiment del Pacte contra la Segregació Escolar de Catalunya, del que el COPEC n’és entitat signant.  Acte que ha comptat amb la benvinguda de la presidenta MH Laura Borràs, i les intervencions del Conseller d’Educació H. Josep Gonzalez Cambrany i el Síndic de Greuges Il. Rafael Ribó.

Una sessió molt intensa de treball on s’ha debatut i compartit la feina feta fins el moment així com el que encara queda per fer. En paraules del Síndic "El Pacte parteix de tres objectius, el primer situar la segregació al centre del debat que s’ha aconseguit, el segon promoure consessos sobre què fer, que també ha arribat a una reflexió conjunta i fer les accions per combratre la segregació escola, aquest últim més complex"

En la Sessió s’ha comunicat el tancament, edició de l’Informe "L’EDUCACIÓ INCLUSIVA" presentat el passat setembre al Parlament, fruit del treball i reflexió de la Comissió d’estudi sobre l’educació inclusiva en la lluita contra la segregació escolar, que ha tingut per objectiu analitzar bones pràctiques i mesures efectives de lluita contra la segregació escolar de l’alumnat amb necessitats educatives especials, en el marc d’un sistema educatiu inclusiu. Comissió en la que han format part:  Mónica Fernández, coordinadora del Grup de Recerca d’Altes Capacitats i Atenció a la Diversitat i Xavier Ureta, de la Xarxa d’Experts del COPEC.

Comissió en la que el COPEC està representada per la seva presidenta, Sra. Rosa Rodríguez, que ha intervingut "Vull felicitar per la feina que està fent aquesta Comissió de Seguiment i les Comissions d’Estudi que permeten l’elaboració d’informes de gran valor per la lluita contra la segregació escolar, molt especialment per l’informe L’EDUCACIÓ INCLUSIVA, en la que han participat dues persones pedagogues expertes del nostre Col·legi"

Data de publicació: 28/10/2021