Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com I CONGRÉS INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ EMOCIONAL I BENESTAR | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

I CONGRÉS INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ EMOCIONAL I BENESTAR

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > I CONGRÉS INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ EMOCIONAL I BENESTAR

Intervenció de la presidenta del COPEC en la Inauguració del I Congrés Internacional d’Educació Emocional i Benestar.

"Bona Tarda, és un privilegi formar part d’aquesta inauguració, agraeixo molt a la Red Internacional de Educación y bienestar, liderat pel Dr. Bizquerra, que hagin pensat en el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya per col·laborar en Aquest I Congrés Internacional sobre competències emocionals i benestar i participar en la seva inauguració. Salutacions als il·lustres companyes i companys d’aquesta taula inaugural. És un honor!

Un Congrés molt esperat on s’abordaran temes de gran importància relacionades amb la SALUT EMOCIONAL de cada persona, tingui l’edat que tingui i que esdevindrà cabdal per a la SALUT EMOCIONAL de la societat i el BENESTAR de la ciutadania.

I una de les vies indiscutibles és saber com GESTIONAR LES NOSTRES EMOCIONS, i com ho podem fer? Doncs a través de l’EDUCACIÓ, indiscutiblement!  Com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues sabem que és precisament en la infància i en l’adolescència on cal abordar l’EDUCACIÓ EMOCIONAL, que permetrà aprendre i conèixer les pròpies emocions i com gestionar-les

Perquè com sabem molt be els que ens dediquem a l’educació, que sense emoció no hi ha aprenentatge, per què els sentiments i les emocions juguem un paper important en el procés d’ensenyament aprenentatge.

I això passa, no només en el context escolar, perquè l’educació es dona en tots els àmbits on ens movem pel que tant en l’àmbit familiar, com de lleure, cultural, comunitari, laboral, professional... les emocions segueixen condicionant el què fem i com ho fem.  Perquè les EMOCIONS són el motor de les nostres accions i saber gestionar-les ens proporcionarà BENESTAR EMOCIONAL individual i col·lectiu. I això només ho podem aconseguir a través de l’EDUCACIÓ EMOCIONAL per a ser competents emocionalment.

Salut i Pedagogia, moltes gràcies"

___________________________________________________________________

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, entitat col·laboradora del I Congrés Internacional sobre Educació Emocional i Benestar, que es farà a Barcelona els dies 22, 23 i 24 d’octubre de 2021 al Paraninf de la Universitat de Barcelona i en que la nostra presidenta, Rosa Rodríguez Gascons, intervindrà en la inauguració.

Amb un grup de reconeguts ponents internacionals, entre els quals hi ha Pablo Fernández Berrocal (Universitat de Màlaga), Analisa Morganti (Universitat de Perugia), Juan Carlos Pérez González (UNED), Cimenna Chao (Universitat Iberoamericana de Mèxic), Carlos Hue (Universitat de Saragossa), Rafael Bisquerra (Universitat de Barcelona), Elia López (Universitat de Barcelona), Alejandra Cortés (Universitat de Saragossa), Begoña Ibarrola (Universitat Complutense de Madrid), Mar Romera, etc.  

Al Congrés hi ha 20 tallers pràctics i experiències artístiques vivencials.

Es pot consultar el programa i tota la informació necessària a: https://rieeb.com/wp-content/uploads/2021/10/CONGRESO-RIEEB_Programa11.pdf

A partir del 15 d’octubre s’amplia l’aforament de les activitats culturals, incloent els congressos. Això fa que ara es disposi d’un nombre de places que no es disposava la setmana passada. 

Els col·legiats i col·legiades del COPEC tenen preu especial de grup per 65 € per persona, només cal enviar un correu electrònic a:  contacto@rieeb.com indicant: Sol·licito inscriure’m al congrés integrant-me en el grup del COPEC per 65 €.

El congrés es pot seguir de forma presencial a Barcelona i també on-line. I els congressistes podran veure també les veure les sessions en diferit.

Publicat el 18/10/2021


Data de publicació: 30/10/2021