Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´RELACIONS DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS I LA CIUTADANIA AMB LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Intercol·legial Catalana

"RELACIONS DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS I LA CIUTADANIA AMB LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > "RELACIONS DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS I LA CIUTADANIA AMB LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES"

La Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats, de la Intercol·legial, de la que el COPEC en forma part representat per ANTONI NAVIO, membre de la Junta de Govern, ha organitzat el 25/10/2021 a les 17h:

SEMINARI: "RELACIONS DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS I LA CIUTADANIA AMB LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES. MÉS ENLLÀ DELS CONSELLS DE PARTICIPACIÓ."

INSCRIPCIONS A: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ChMUQUwoRT-MQl4h-Qi9JA 

PROGRAMA:

17h. Benvinguda a l’acte a càrrec de Núria Carrera i Comes, presidenta de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats.

17.10h. Inici exposicions amb els següents convidats:

  • Rafael López Zaguirre, membre del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.
  • Jordi Pacheco i Canals, degà del Col·legi dels professionals de la Ciència Política i la Sociologia de Catalunya.
  • Francina Planas Vilella, membre de Junta de Govern i de la comissió de Treball Social Comunitari del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

18.15h Cloenda a càrrec de Anna Parés Rifà del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i la Sociologia de Catalunya.

18.30h Torn de paraules, ens podeu avançar les vostres prèviament a l’adreça participacio@coltscat.cat.


Data de publicació: 18/10/2021