Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BIZBARCELONA 2021 - PARTICIPACIÓ AL NETWORKING | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

BIZBARCELONA 2021 - PARTICIPACIÓ AL NETWORKING

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > BIZBARCELONA 2021 - PARTICIPACIÓ AL NETWORKING

Avui, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya ha participat en el networking professional que ha organitzat l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, dins del saló BizBarcelona 2021.
 
El networking professional és un espai creat per a fomentar i potenciar les relacions professionals entre empreses de diferents sectors i col·legiats i col·legiades de diversos col·legis professionals que formen La Intercol·legial.
 
Avui s’ha dut a terme el networking professional mitjançant una agenda organitzada prèviament per l’empresa Getting Contacts, i els dies 10 i 11 es continua fent però sense cita prèvia.
 
El COPEC, present en l’estand de La Intercol·legial, amb la vocal de Pedagogia i Empresa Alícia Linares, ha establit contacte amb les empreses afiliades a la nostra Borsa de Treball i que han participat en l’activitat.
 
El COPEC està compromès amb l’emprenedoria i ha volgut formar part, un any més, del saló BizBarcelona, oferint l’oportunitat de crear contactes significatius tant per a empreses i entitats com per als seus col·legiats i col·legiades.

El saló BIZBARCELONA es portarà a terme els dies 9,10 i 11 de novembre de 2021 al recinte de la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc).

Un esdeveniment que dóna suport a l’EMPRENEDORIA i a l’actitud emprenedora de les persones, i posa a la disposició de tots nosaltres orientacions, recursos i suggeriments en l’àmbit de l’emprenedoria.

Des del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, mitjançant l’Associació Intercol·legial de la qual formem part, col·laborem un cop més al Saló BizBarcelona i estarem presents en l’estand de la Intercol·legial.

Us volem explicar que de forma organitzada es portarà a terme un nou NETWORKING INTERPROFESSIONAL el dia 9 de novembre de 10h a 14h, per a què col·legiats i col·legiades de diferents col·legis professionals, estableixin xarxes de treball amb organitzacions (empreses i entitats) de diferents sectors i àmbits professionals, per presentar-se com a professionals col·legiats/des i establir nous contactes professionals significatius:

COM PODREU PARTICIPAR? Els col·legiats i les col·legiades interessats/interessades, podreu entrevistar-vos amb empreses i entitats tant de la nostra Borsa de Treball com dels altres Col·legis Professionals i sectors.

  • Si hi esteu interessats/des, diga’ns-ho al CONTACTAR triant l’opció BizBarcelona - Networking.
  • En cas que només vulgueu assistir al Saló, tria l’opció BizBarcelona a CONTACTAR

Esperem tenir el plaer de saludar-vos al BizBarcelona, al Networking o a l’estand de la Intercol·legial, el dia 9/11/2021, al matí.


Alicia Linares Roger
Vocal de Pedagogia i Empresa
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

Data de publicació: 9/11/2021