Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com 9A. TROBADA DE CENTRES INNOVADORS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

9A. TROBADA DE CENTRES INNOVADORS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > 9A. TROBADA DE CENTRES INNOVADORS

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, participa en la  9 ena. TROBADA DE CENTRES INNOVADORS A CATALUNYA, organitzada amb la Institució Cultural del CIC, la Fundació Tr@ms, la Societat Catalana de Pedagogia i l’Associació ESPIRAL, que s’emmarca en el projecte "centres innovadors" del GRUP DIM-EDU.

Una trobada adreçada equips directius, coordinadors d’innovació i professors en general de tots els nivell educatius, inspectors i gestors de l’Administració Educativa, i especialistes d’empreses del sector que va tenir com a objectiu  facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències entre els agents educatius, amb el propòsit d’adquirir idees que facilitin la millora de la seva eficàcia formativa.

La Trobada s’ha fet avui, 30 de setembre i s’ha fet de forma presencial i en streaming on s’ha pogut seguir les conferències i taules rodones matí i tarda. A destacar, entre el gran nombre de ponents que hi han participat, al doctor JAUME SARRAMONA, PERE MARQUÈS i MIQUEL ÀNGEL PRATS, col·legiats del COPEC i molt compromesos amb l’educació a casa nostra.

El COPEC ha tingut el privilegi de participar en la Taula  La innovació educativa a Catalunya (2), moderada pel doctor JORDI PUIG, president del Consell Social del COPEC, amb:
  • ENRIC MASLLORENS, director de Jesuïtes Educació
  • ANTONI ROMERO, director de Fundació Tr@ms
  • JOSEP SERENTIL, de la Societat Catalana de Pedagogia
  • NÚRIA SALÀN, presidenta de STC
  • NEUS LORENZO, inspecció d’educació
Un agraïment al doctor Pere Marquès per comptar, un cop més, amb el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i felicitar-lo per aquest projecte sostingut en el temps projecte "centres innovadors" del GRUP DIM-EDU, que és un referent per la indiscutible i necessària constant innovació dels nostres Centres Educatius.

Data de publicació: 30/9/2021