Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIÓ MÀSTER CRIANÇA 0-3 UB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIÓ MÀSTER CRIANÇA 0-3 UB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > INAUGURACIÓ MÀSTER CRIANÇA 0-3 UB

MÀSTER CRIANÇA O-3, ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES EN XARXA
 COINAUGURACIÓ UNIVERSITAT DE BARCELONA
BARCELONA, 1 d’octubre de 2021

Bona tarda moltes gràcies per convidar al COL·LEGI OFICIAL DE PEDAGOGIA DE CATALUNYA en la inauguració de MÀSTER CRIANÇA 0-3 I ACOMPANYAMENT A LES FAMÍLIES EN XARXA

Salutacions al

  • Dr. Josep Alsina Masmitjà, vici-degà de l’Àrea de Transferència i Relació amb la Societat.
  • Sra. Mònica Ruiz Carrillo, de l’Associació de Professionals d’Espais Familiars a Catalunya
  • Doctores Nuria Rajadell i Imma Jeremias, directores del Màster

Una edició més el COL·LEGI OFICIAL DE PEDAGOGIA DE CATALUNYA te l’oportunitat de col·laborar en el MÀSTER CRIANÇA 0-3 i participar en la inauguració de la que voldria ser breu i destacar dos apunts.

Proporcionar acompanyament a les mares i pares és vital per a l’educació dels infants d’aquesta etapa tant plàstica i important pel desenvolupament i creixement posterior. I hem de parlar d’una etapa educativa i d’educació, desterrant del nostre imaginari el concepte de guarderia, perquè com sabem el llenguatge no és innocent i etiqueta i classifica, si parlem de ‘guarderia'–sense ser-ne conscients- parlem de ‘guardar'i del que hem de parlar és d’educar als nostres infants des d’edats primerenques.

En aquest sentit des de la pedagogia i la psicopedagogia hi ha molt a dir i aportar, com s’està fent en equips multidisciplinaris amb pedag@gs, psicòl@gs, mestres, educad@rs... que fan aquest acompanyament i suport a les famílies en l’etapa de CRIANÇA 0-3, en espais familiars, escoles i gabinets i psicopedagògics, col·laborant en aquesta important tasca educativa i social. Perquè l’educació dels infants, des de que neixen, és responsabilitats dels pares i mares o tutors/res, però també ho és de tota la societat.

Enhorabona a totes i tots els que esteu fent o heu fet aquest Màster, perquè proporciona reflexió, coneixement, eines i metodologies de gran nivell per abordar aquests processos d’acompanyament i suport en l’etapa de CRIANÇA 0-3

Moltes gràcies i bon estudi!

Salut i Pedagogia!

Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 1/10/2021