Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PROJECTE OCUPADORS - IMPULSAT PER AQU CATALUNYA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

PROJECTE OCUPADORS - IMPULSAT PER AQU CATALUNYA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PROJECTE OCUPADORS - IMPULSAT PER AQU CATALUNYA

ENQUESTA DEL PROJECTE D’OCUPADORS

L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya), amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, vol conèixer la percepció de les empreses i organitzacions sobre l’adequació de la formació universitària.

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, col·labora amb el PROJECTE OCUPADORS , de l’AQU, amb qui te un ACORD DE COL·LABORACIÓ signat el 2016, i celebra que ambdues entitats sumin sinergies en projectes comuns, com aquest que acosta la formació que reben els titulats universitaris amb les competències professionals que demanda el mercat de treball.

És per això que des del COPEC convidem a les organitzacions a respondre l’ESQUESTA OCUPADORS, en la que es demanarà la vostra opinió sobre la formació de les persones graduades i dels i les estudiants universitàries en pràctiques, i servirà per a la millora de les titulacions.


Entre totes les respostes es farà un sorteig d’un ordinador portàtil per a la vostra organització.  Consulteu les bases del sorteig aquí.


Des d’AQU Catalunya ens fan arribar per endavant el seu agraïment per la vostra contribució a la millora del sistema universitari català.  

 

ENLLAÇ A L’ENQUESTA D’OCUPADORS >>>

Data de publicació: 10/6/2021