Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CARTA A LA MINISTRA CELAÁ SOBRE EL NOU CURRICULUM | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

CARTA A LA MINISTRA CELAÁ SOBRE EL NOU CURRICULUM

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > CARTA A LA MINISTRA CELAÁ SOBRE EL NOU CURRICULUM


El Consejo de Colegios de Pedagogía y Psicopedagogía de España, davant la Conferència sobre el nou Currículum que ha impulsat el Ministeri d’Educació, celebrada el passat 26 de març, ha dirigit una carta a la Ministra Celaá, mostrant la seva contrarietat per no haver comptat amb del CONSELL, on es comenta que:

"Aquest Consejo representa a milers de titulats i els interessos generals de la professió. I es diu i justifica això quant al degut respecte que, com a institució i a tots i cadascun dels titulats en pedagogia i psicopedagogia es mereixen, que, per desgràcia i sovint, no obtenim del conjunt d’administracions i el seu ministeri no és aliè a això. El ponent, el qual ens mereix tot el respecte, però no és un especialista en la matèria curricular i tampoc el sosté la titulació corresponent. Té vostè bons professionals de la pedagogia i concretament en dissenys curriculars, no sols per a dictar una conferència sinó per a ajudar i col·laborar amb el seu ministeri. Bastaria que el conjunt de les administracions col·laboressin de veritat, amb la societat civil, bona part representada per aquest Consell general i haver-nos sol·licitat el nostre criteri professional per a encertar el millor professional per a la seva conferència."


Data de publicació: 30/3/2021