Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CONSELL ASSESSOR DEL MÀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

CONSELL ASSESSOR DEL MÀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > CONSELL ASSESSOR DEL MÀSTER INTERUNIVERSITARI JOVENTUT I SOCIETAT


Ahir es va fer una nova trobada del Consell Assessor del Màster Interuniversitari de Joventut i Societat, del que formem part des de la seva creació, en la que va assistir ÀNGEL CASAJÚS, vocal de Relacions Institucionals del COPEC.

En la trobada, en format telemàtic, el Coordinador del Màster el doctor Pere Soler, professor de la Universitat de Girona, va fer una presentació d’aquesta nova edició del Màster i les seves característiques: pla d’estudis, perfils dels alumnes matriculats, com s’afronta a la situació de pandèmia, etc.. L’equip docent del Màster compartiren les seves impressions i valoracions, així com els propis estudiants que hi assistiren al Consell Assessor.

Sobretot es va incidir en el valor del Màster en la conscienciació i la importància que hauria de tenir per al desenvolupament de les funcions en els llocs de treball com a tècnics o responsables programes i/o polítiques de joventut.

El proper divendres 14 de maig a les 16h hi ha una sessió informativa virtual sobre el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat. Totes aquelles persones que estiguin interessades en aquesta formació o vulguin resoldre alguns dubtes al respecte, poden inscriure’s en aquesta web i connectar-se el proper divendres.

Registre connexió: https://www.udg.edu/ca/futurs-estudiants/som

_____________________________________________________________

MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN JOVENTUT I SOCIETAT 2020-2021

Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat pel curs 2020-2021.

Dia/Dies: Octubre de 2020 a juny de 2021

Més informació: Web del Màster Joventut i Societat  / Preinscripció

Correu electrònic: masterjoventut@udg.edu

Telèfon: 972418311

Document relacionat: PROGRAMA MÀSTER


  

Data de publicació: 30/4/2021