Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PREMI CONSELL SOCIAL: ´PEDAGOGIA I OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Premis COPEC

PREMI CONSELL SOCIAL: "PEDAGOGIA I OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PREMI CONSELL SOCIAL: "PEDAGOGIA I OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE"


PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES DES DEL 08/04/2021 FINS EL 23/05/2021

El Consell Social crea i promou aquest premi, fent seu el compromís del COPEC en relació a tres aspectes importants que es mostren en aquest segle XXI.

La necessitat de donar visibilitat a les bones pràctiques i compartir dins del món professional i, en el nostre cas, dins del de la pedagogia.

La motivació del COPEC i dels diferents òrgans (*) que hi formen part del mateix per tal de contribuir en la seva mesura i possibilitat a la consecució d’un món millor fent nostres els Objectius de Desenvolupament Sostenible (*), amb una tasca de comunicació d’aquests objectius als pedagogs/gues i als psicopedagogs/gues, en particular i a la societat en general.

La voluntat de que la pedagogia segueixi creixent i mostrant la seva integració amb el territori, oferint aquest equilibri en la proposta de Premi del Consell Social “Pedagogia i ODS” per fomentar la creació de vincles pedagògics amb la societat en general i amb el territori en particular.

El Premi del Consell Social “Pedagogia i ODS”, beu de les fonts del “Premi d’Assaig Pedagògic F. Company”, creat el 2003 i consolidat en el temps amb un total de 9 edicions, dotat econòmicament amb 1500 euros al primer premi, amb un total de 100 assajos pedagògics presentats per pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, esdevenint una gran aportació de coneixement, innovació, investigació, reflexió a la pedagogia en el seu vessant científic i professional.

El Premi del Consell Social “Pedagogia i ODS” se suma al Premi d’Assaig Pedagògic FCiF, per continuar fent suport, donant visibilitat i posant en valor a la pedagogia i als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues.

En aquest cas des del treball conjunt d’entitats o serveis que estiguin o hagin desenvolupat bones pràctiques pedagògiques al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

____________________________________

(*) 
Consell Social, Comissió de Deontologia, Junta de Govern
ORGANIZACIÓN NACIONES UNIDES - OBJETIVOS DE DESARROLLO SOSTENIBLE https://www.un.org/sustainabledevelopment/es/objetivos-de-desarrollo-sostenible/
Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible - http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/educacio_i_sostenibilitat/desenvolupament_sostenible/agenda-2030-ods/

Data de publicació: 8/4/2021