Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INAUGURACIÓ COMMEMORACIÓ DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Parlaments actes

INAUGURACIÓ COMMEMORACIÓ DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ

"COMPETÈNCIES PROFESSIONALS I ÀMBITS DE LA MEDIACIÓ"

Commemoració del Dia Europeu de la Mediació

COPEC-BARCELONA: 20/01/2020

Bona tarda i benvinguts a casa vostra!

Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta tarda d’hivern que està sent força freda i que tot i així esteu aquí fent suport al Col·legi de Pedagogs de Catalunya per a celebrar el DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ, que és demà dia 21 de gener.

Vull agrair a Rosa Creus, Directora del Centre de Mediació en Dret Privat, que hagis pogut venir a inaugurar-nos l’acte COMPETÈNCIES PROFESSIONALS I ÀMBITS DE LA MEDIACIÓ, em consta que aquesta setmana tindràs molts actes on hauràs de ser-hi i que hagis pogut venir, és un privilegi i n’estem molt contents.

I agrair, també, als nostres pedagogs i pedagogues expertes en mediació JOSEP ARMENGOL, JOAN GAMERO, MARTA PONCE, CAROL MALLO, que compartiran amb nosaltres les seves vivències professionals, des d’un àmbit concret de la MEDIACIÓ en la Taula diàleg “Mediació Professional”.

Des de la instauració del DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ, l’any 2015, es va crear la setmana de la MEDIACIÓ impulsada pel Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya, esdevenint una mobilització important quant a actes de diferents caràcters per a promoure i fomentar la MEDIACIÓ.

I en aquesta cita hi hem estat sempre puntuals el Col·legi de Pedagogs, mitjançant el nostre Grup de Recerca de Mediació, organitzant actes significatius per a la MEDIACIÓ i per a la PEDAGOGIA, com el d’avui.

Un Grup de Recerca compromès, que dediquen esforços, experiència, sabers i temps personal a generar anàlisi, debat reflexió i crear coneixement. Vagi per endavant el meu reconeixement a la vostra feina, gens fàcil, i a la seva coordinadora MARTA MOZO que per a mi és un gran exemple de dona jove lluitadora i emprenedora, que segur –com moltes dones- fa malabarismes per a conciliar la vida familiar i professional, ja no dic la personal. Pedagoga, doctoranda, mare de dos fills petits i molt implicada amb el GRUP DE RECERCA, gràcies pel teu compromís i bon fer.

Enguany es presenten els resultats de l’estudi "DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS DE MEDIACIÓ EN ELS PROGRAMES DE POSTGRAU I MÀSTER" elaborat pel GRUP DE RECERCA DE MEDIACIÓ del 2017 al 2019.

Recerca que és la 2a. part de l’estudi “"EXPLICITACIÓ DE LES COMPETÈNCIES EN ELS PLANS DE FORMACIÓ DE LES PERSONES MEDIADORES"  elaborat pel GRM el 2015 i 2016 i presentat el 21 de gener de 2017 a la seu del COPEC a Tarragona.

Vull concloure agraint al Grup de Recerca de Mediació per aquesta aportació que esdevindrà una publicació de consulta i referència per als responsables d’elaborar els continguts dels plans d’estudis dels programes de Màsters i Postgraus.

Passo la paraula a Rosa Creus, directora del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya perquè ens inauguri l’acte.


Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 20/1/2020