Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com XARXA TERRITORIAL DE TERRES DE LLEIDA - PERSONALITZEM L´EDUCACIÓ AMB MIRADA 360 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Lleida

XARXA TERRITORIAL DE TERRES DE LLEIDA - PERSONALITZEM L'EDUCACIÓ AMB MIRADA 360

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > XARXA TERRITORIAL DE TERRES DE LLEIDA - PERSONALITZEM L´EDUCACIÓ AMB MIRADA 360

 

Avui ha tingut lloc la Jornada Anual d’Educació 360 a les Terres de Lleida: Personalitzem l’educació amb mirada 360. Vinculem-nos al territori. En un format webinar, ens han apropat a quatre experiències que contribueixen a construir itineraris personalitzats entre el dins i el fora de l’escola, amb la participació de la Cooperativa de Lleure Quàlia de Tàrrega, els Petits Joves Actius de Palau d’Anglesola, i les Escoles Camps Elisis de Lleida i Arc d’Adà de Llardecans.

També ens ha acompanyat en Moisés Esteban amb la ponència “Enriquim les trajectòries i experiències d’aprenentatge dels infants i joves a través de la personalització comunitària”.

En conclusió una jornada on s’ha fet evident que cal tenir les portes ben obertes per crear connexió i vincles amb l’entorn, la comunitat i el territori. Transitem cap a nous models on la cultura i l’educació pot ser participativa i el coneixement compartit.

Per que les coses passen quan ens impliquem… Fem que passin!!

_____________________________________________

Jornada anual online de les Terres de Lleida
Dissabte 27 de febrer de 2021 de 10h a 12h  - INSCRIU-TE


La Xarxa Territorial de Terres de Lleida, de l'Aliança 360, de la que el Col·legi Oficial de Pedagogia en forma part, portarà a terme la seva JORNADA ANUAL DE LES TERRES DE LLEIDA,  amb el tema "Personalitzem l'educació amb mirada 360. Vinculem-nos a territori". Jornada en la què estem respresentats, tant en l'organització com en la cloenda per SILVIA VILASALÓ, vocal de COPEC-LLEIDA.

Amb aquesta jornada la Xarxa d’Educació 360 a les Terres de Lleida té el repte de créixer i consolidar-se al territori, donar visibilitat i extreure aprenentatges de les experiències360 que durant la COVID han continuat oferint oportunitats educatives i aportar eines als diversos actors per desenvolupar noves pràctiques. Per contribuir a aquests reptes, a la jornada territorial d’aquest any volem centrar-nos en la personalització educativa de base comunitària, entesa com el conjunt divers d’actuacions orientades a promoure aprenentatges amb sentit i valor personal connectant els aprenentatges de dintre i fora del sistema educatiu.

PROGRAMA

10.00h – 10.10h
Benvinguda i obertura de la Jornada
  • Fathia Benhammou, Directora de l'Aliança Educació 360.
  • Raül Manzano, CRP del Segrià i membre de la Xarxa d'Educació 360 Terres de Lleida.

10.10h-11.00h
Diàleg: Mostra d'experiències de personalització educativa.  Què fem al territori?
  • Com generem sentiment de pertinença promovem la participació del joves a la comunitat?- Camps de treball i dinamització jove. Cooperativa de Lleure Quàlia.
  • Quan la comunitat es connecta per donar resposta a les necessitats educatives durant la pandèmia - Petits Joves Actius. Voluntariat del Palau d'Anglesola.
  • La figura de l'educadora social a l'escola per promoure la convivència i la relació amb l'entorn. - Tutories compartides. Escola Camps Elisis.
  • A través de l'art, vinculem el dins i fora escola. -Escola Arc d'Adà, ZER L'Oliver.
Presenta i condueix:
Albert Font-Tarrés, President de la Junta Delegada del CEESC a Lleida i membre de la Xarxa d'Educació 360 Terres de Lleida. 

11.00h-11.45h
Ponència: Enriquim les trajectòries i experiències d'aprenentatge dels infants i joves a través de la personalització comunitària.
Moisès Esteban, Director de l'Institut de Recerca Educativa de la UdG

11.45h-12.00h
Conclusions i reptes de futur de la Xarxa d'Educació 360 a les Terres de Lleida
  • Teresa Farré, Coordinadora de la la Fundació Verge Blanca i de la Xarxa d'Educació 360 Terres de Lleida.
  • Sílvia Vilasaló, Vocal de Lleida del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i membre de la Xarxa d'Educació 360 Terres de Lleida.

Data de publicació: 27/1/2021