Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´CONSTRUÏM COMUNITAT AMB MIRADA 360´ 30/11/2019 A LLEIDA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Lleida

"CONSTRUÏM COMUNITAT AMB MIRADA 360" 30/11/2019 A LLEIDA

El proper 30 de novembre es portarà a terme la Jornada anual de la Xarxa Territorial de l'Aliança Educació 360 a Terres de Lleida "Construïm comunitat amb mirada 360. Connectem-nos per millorar les oportunitats educatives", un any després, de la constitució de la Xarxa Territorial a les Terres de Lleida.

El Col·legi de Pedagogs hi col·laborem en l'organització com a entitat membre de la Xarxa Territorial de l'Aliança Educació 360 a les Terres de Lleidarepresentats per Sílvia Vilasaló, la nostra vocal de COPEC LLEIDA.

Si esteu interessats/des en saber qui treballa amb mirada 360 a Lleida, voleu conèixer i connectar amb d'altres entitats, centres educatius o ajuntaments que hi treballen, i voleu descobrir pràctiques comunitàries 360 i conèixer els seus impulsors, aquest és el vostre espai! Us convidem a participar-hi i compartir plegats! El passat 25 de setembre vam participar, representats per la nostra vocal de COPEC LLEIDA, Sílvia Vilasaló, a la jornada de treball de la Xarxa Territorial de l'Aliança Educació 360 a les Terres de Lleida, per fer balanç i renovar forces, després de mesos de reunions i trobades de la xarxa.

La jornada de treball es va fer a l'Institut Josep Lladonosa de LLeida, qui va compartir i va posar en comú la seva experiència de connexió amb l'entorn. Es va generar un espai engrescador on vam compartir i connectar, al mateix temps que coneixíem experiències amb la mirada 360, que compartim. 

Amb aquesta trobada es va assolir una de les fites de l'Aliança que és la de "connectar temps, espais, aprenentatges i agents educatius diversos propiciant itineraris personalitzats"

😃

El Col·legi de Pedagogs hi col·laborem en l'organització com a entitat membre de la Xarxa Territorial de l'Aliança Educació 360 a les Terres de Lleidarepresentats per Sílvia Vilasaló, vocal de COPEC LLEIDA, des del passat desembre de 2018. 

Compartim l'objectiu de treballar per a què tothom pugui tenir més i millors oportunitats educatives i connectar l’educació i els aprenentatges. Així mateix, el COPEC s'hi va sumar a l'Aliança EDUCACIO360 - Educació a temps complet el gener de 2018, quan es va presentar aquesta iniciativa. Data de publicació: 31/10/2019