Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ

Per 4rt. any consecutiu, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha participat activament en Networking Interprofessional que la Intercol·legial ha organitzat en el marc del Saló Biz Barcelona que tingué lloc els dies 12 i 13 de juny. Saló que enguany ha tingut com a lema "Posem els negocis a treballar" i que té com a finalitat donar a conèixer tendències empresarials, com retenir el talent, assessorar i connectar persones amb projectes.

Com en les altres ocasions des del COPEC s'ha convidat, d'una banda als col·legiats i col·legiades a participar-hi, i d'altra a les organitzacions col·laboradores de la Borsa de Treball. El resultat ha estat que 6 entitats col·laboradores de la BT-COPEC i 15 col·legiats i col·legiades, s'han donat cita al Networking Interprofessional de Biz Barcelona.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br> Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br> Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > BIZ BARCELONA19 - EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING I AL SALÓ<br>

La trobada al Networking Interprofessional, ha comptat com cada any amb el suport de la vocal de Pedagogia i Empresa, Conxi Reig, qui acompanyada per la presidenta Rosa Rodríguez ha volgut saludar a les empreses col·laboradores de la BT i als col·legiats i col·legiades participants en el NetWorking. Tot coordinat per Àngela Carrasco, pedagoga de la Secretaria tècnica i representant del COPEC a la Taula Tècnica de la Intercol·legial, que és des d'on s'organitza la participació al BIZ.

El COPEC ha estat representat en l'estand que, edició rere edició, te la Intercol·legial a Biz Barcelona, amb la presència d'Àngela Carrasco i de Karima Berkame, pedagogues de la Secretaria Tècnica del COPEC que estigueren donant atenció i informació a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que s'hi aproparen.

Així mateix, com en altres edicions i arran del conveni de la Intercol·legial amb Biz Barcelona, s'han tramitat prop de 100 d'entrades gratuïtes per als col·legiats i col·legiades del COPEC al Saló Biz Barcelona, gaudint de les xerrades, seminaris i tallers que, relacionades amb l'emprenedoria s'organitzaren en el Saló.

_________________________________________________________________________________

Arriba la 9 edició del saló BIZBARCELONA els propers 12 i 13 de juny de 2019 al recinte de la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc). 

SOL·LICITAR CODI SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES (triar opció BizBarcelona)

PARTICIPAR AL NETWORKING INTERPROFESSIONAL (triar opció BizBarcelona - Networking) 


Un esdeveniment que dona suport a l'EMPRENEDORIA i a l'actitud emprenedora, i posa a disposició solucions i l'assessorament d'experts/es en el camp de l'emprenedoria per arrencar el projecte. També acompanya les empreses en el seu creixement.

Des del Col·legi de Pedagogs, mitjançant l’Associació Intercol·legial de la qual formem part, participem per setè any consecutiu al Saló i estarem presents en l'stand de la Intercol·legial (B-242). Des de la Intercol·legial s'ha organitzat la conferència "Transformació digital i entorns personals.", a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez-Oliva, dijous 13 de juny a les 12h, al recinte firal, al pavelló 8. 

Els col·legiats i col·legiades interessats/des en assistir al BIZ ja podeu sol·licitar el vostre CODI personal sense cost (triar opció BizBarcelona) i us el farem arribar per a què podeu fer la inscripció a BizBarcelona.

Així mateix,  i després de l'èxit de les edicions anteriors, us convidem a participar al NETWORKING INTERPROFESSIONAL que es portarà a terme el 12 de juny, de 10 a 15h., adreçat a professionals col·legiats/des i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions i xarxes de treball i per això també hem convidat a participar a les entitats col·laboradores de la BORSA DE TREBALL DEL COPEC que cerquen el perfil de pedagogs/gues i psicopedagogs/gues
  • Els col·legiats i col·legiades teniu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats/des i establir nous contactes professionals de qualitat en un únic espai, amb una agenda d'entrevistes personalitzada.
  • Una jornada exclusiva per a professionals col·legiats/des i empreses, dins del marc de confiança que oferim des del Col·legi de Pedagogs. 
  • Si voleu participar en les entrevistes reserveu la vostra plaça (triar opció BizBarcelona - Networking).

Us animem a participar i gaudir d'aquest esdeveniment únic. Estem a la vostra disposició per respondre a totes les qüestions que tingueu. 

Conxi Reig Sansó
Vocal Pedagogia i Empresa
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Barcelona, 2/05/2019
_______________________________________________________________


Data de publicació: 25/6/2019