Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC EN LA VII FIRA D´EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA UB<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

COPEC EN LA VII FIRA D'EMPRENEDORIA PEDAGÒGICA UB

El passat 6 de juny, més de 200 estudiants de 3r. de Pedagogia de la UB, organtizats en grups, han presentat 56 projectes a la VII Fira d'Emprenedoria Pedagògica, organitzada per l'equip de professors i professores de l'assignatura de Pedagogia "Professionalització i Sortides Laborals II", en el Claustre de l'Edifici de Llevant del Campus Mundet de la UB.

Una Fira coral de projectes pedagògics, com a treball final realitzat al llarg de l'assignatura, amb l'objectiu que els/les estudiants portessin a terme la creació d'un producte i/o servei pedagògic, a partir d'una proposta d'emprenedoria, tot integrant situacions pràctiques associades a la professió de pedagog/a,  continguts acadèmics i experiències d’aprenentatges adquirides en altres assignatures.

El Col·legi de Pedagogs ha col·laborat, una edició més, formant part de l'avaluació externa dels projectes i pòsters exposats en la Fira d’Emprenedoria Pedagògica.

Els projectes d'emprenedoria pedagògica amb millor nota de cada grup classe, com les darreres edicions, se'ls publicarà el poster a la Revista del COPEC Educació i Xarxa -EIX que té prevista la seva edicio el proper mes de setembre.

Des del COPEC felicita als/a les estudiants pels seus projectes, de gran qualitat pedagògica i creativitat. Agrait a l'equip docent de l'assignatura per comptar amb el Col·legi de Pedagogs, una altra edició, per formar per col·laborar-hi.

Data de publicació: 21/6/2019