Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com GRM: ANY NOU AMB NOVES ACTIVITATS I NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Mediació

GRM: ANY NOU AMB NOVES ACTIVITATS I NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ

Benvolguts i benvolgudes,

M'adreço a vosaltres mediadors/res o que esteu interessats/des en la mediació, per engrescar-vos a participar en les activitats que hem organitzat des del COPEC en commemoració del Dia Europeu de la mediació, us poso el link a sota per a que les pugueu consultar: 

- BARCELONA: ”TALLER PEDAGÒGIC "DINÀMIQUES MEDIADORES AMB EL COS" (22/01/19)

- LLEIDA: ”SEMINARI "EL/LA COORDINADOR/A DE PARENTALITAT" (23/01/19)

D'altra banda, recordar-vos que des del GRUP DE RECERCA DE MEDIACIÓ (GRM) estem fent un estudi relacionat amb la formació que rebem els mediadors i mediadores i, necessitem de la vostra ajuda per tirar-lo endavant. Tan sols heu de respondre el qüestionari online i passar el link als vostres contactes per a que també hi participin (siguin pedagogs/psicopedagogs, o no!): Informació de l'estudi i accés al qüestionari.

Per últim, animar-vos a participar del Grup de Recerca de Mediació. Podeu participar assistint a les reunions, enviant propostes a través d'aquest mateix correu mediacio@pedagogs.cat o participant en els actes que s'organitzin. Comptem amb vosaltres per promocionar la mediació i la pedagogia!.

Una abraçada,

 

Marta Mozo
Coordinadora Grup de Recerca de Mediació
Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 18/1/2019