Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EIX 11 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Revista EIX

EIX 11

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Publicacions > EIX 11


Un nou EIX, el núm. 11, en què celebrem el 15è aniversari del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, per a fer-ho es dediquen els 3 primers articles a reflexionar sobre PEDAGOGIA amb la “Declaració Social per la Pedagogia” de SCP i COPEC, amb l’article d’en Jaume Sarramona sobre “Situació actual del pedagog/a professional” i amb el treball guanyador del VIII Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company “La transformació de la pedagogia des de la segona modernitat fins l’actualitat” de Carlos Jiménez. 


Tres anàlisis molt ben travats que recuperen la història i aporten coneixement a la ciència pedagògica i que ens faran reflexionar.En aquest mateix número, com a novetat, es publiquen els millors TREBALLS DE FI DE GRAU DE PEDAGOGIA de les universitats catalanes del curs 2015-2016, guardonats pel COPEC amb motiu del seu 15è aniversari. I articles i experiències al voltant de la pedagogia i la psicopedagogia que enriqueixen el contingut d’EIX 11, fent-lo més extens del que és habitualment, però l’ocasió s’ho val. 


En l'editorial d'EIX 11 us faig partícips del PARLAMENT INSTITUCIONAL que vaig fer amb motiu de l’ACTE DE CELEBRACIÓ 15è ANIVERSARI del nostre COPEC, el mateix dia de l’aniversari: 15 de juny de 2017, perquè recull el sentir del que voldria fer-vos arribar sobre el que significa que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya hagi fet 15 anys.


Aquest nou número d'EIX 11, que va tancar l'edició a finals de juliol d'aquest any i durant aquest mes d'octubre us arribarà a casa, va endarrerit. Un dels motius van ser les vacances d'agost, inhàbil per a imprimir, manipular i enviar la revista. L'altra motiu, els esdeveniment a partir de la segona quinzena de setembre a en què la cerca d'urnes, paperetes i enviaments per part del govern espanyol van desaconsellar l'enviament postal de la revista.

Llegiu i gaudiu d'aquest nou número d'EIX!


Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta


Data de publicació: 9/10/2017