Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com XERRADA ´PERIODISME I INFÀNCIA´ a FIGUERES, 5 d’octubre de 2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

XERRADA "PERIODISME I INFÀNCIA" a FIGUERES, 5 d’octubre de 2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Territorials > XERRADA "PERIODISME I INFÀNCIA" a FIGUERES, 5 d’octubre de 2016

El Col·legi de Pedagogs, des de la Vocalia de COPEC-GIRONA, participa en l'Acte Inaugural de l'Exposició "ELS NENS DIBUIXEN EL MÓN", en la Xerrada "PERIODISME I INFÀNCIA". 

Acte organitzat conjuntament pel Diara Ara, UNICEF, l'Ajuntament de Figueres, el Consell Ciutadà d'Infants de Figueres i el Museu del Joguet de Catalunya de Figueres, i que es portarà a terme el proper dimecres 5 d'octubre, a les 19 h., a la sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet de Figueres. 

L'exposició recull dibuixos que infants de totes les edats han omplert els darrers tres anys les pàgines del diari especial del Dia Mundial de la Infància i en l'acte es parlarà de la mirada infantil sobre l’actualitat, una mirada neta de prejudicis, senzilla, que va directa al cor de les notícies.

La presentació anirà a càrrec de Marta Felip i Torres, alcaldessa de Figueres, del Consell dels Infants de Figueres, i d'Ignasi Aragay, director adjunt del Diari ARA. Així mateix, a la Taula rodona sobre ‘Periodisme i Infància'hi participaran:

  • Aure Farran, coordinadora del suplement del Diari ARA ‘Criatures’.
  • Ignasi Aragay, director adjunt del Diari ARA.
  • Quima Oliver, coordinadora de l'Unicef Comitè de Catalunya.
  • Marta Pagès, vocal de Girona del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. 

L'acte finalitzarà amb la visita a l'exposició.

INSCRIPCIONS


Data de publicació: 23/9/2016