Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC- LLEIDA es presenta al Màster de Psicopedagogia de la UdL <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

COPEC- LLEIDA es presenta al Màster de Psicopedagogia de la UdL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > COPEC- LLEIDA es presenta al Màster de Psicopedagogia de la UdL <br>Lleida, 05.05.2016

Jordi Viladrosa, vocal de Lleida de la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs, va acudir a la invitació de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL) per presentar el col·legi professional de pedagogs/gues als/les alumnes que són a punt d’acabar el màster de psicopedagogia en aquesta universitat. Va presentar la xerrada la Dra. Sofia Isus, coordinadora del màster. 

En un clima distès i agradable, el pedagog i vocal lleidatà va aclarir els avantatges de la col·legiació, les característiques del COPEC i la seva estructura i, un cop contestades un bon grapat de preguntes interessants, es va posar a disposició dels propers nous titulats.

Una de les prioritats del COPEC és enfortir la col·laboració amb les universitats mitjançant espais de participació que es puguin generar des d’ambdues bandes. La invitació per presentar el Col·legi als estudiants del Màster de Psicopedagogia de la UdL n’és una mostra, com ho és la representació al Consell Social de col·legiats i col·legiades vinculades a les universitats catalanes com la Dra. Isabel del Arco professora titular de la UdL. 


Data de publicació: 6/6/2016