Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES A BIZBARCELONA 2016 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES A BIZBARCELONA 2016

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > ENTRADA LLIURE PER ALS COL·LEGIATS/DES A BIZBARCELONA 2016  ACCÉS AL SALÓ SENSE COST PER A COL·LEGIATS/DES

El Col·legi de Pedagogs, com a membre de la Intercol·legial, estarà present un altre any en la 6a edició de Bizbarcelona, els propers 1 i 2 de juny. 

Un espai d'intercanvi i relació de professionals i organitzacions. Els col·legiats/des tenen entrada lliure, sol·licitant prèviament el seu codi d'accés. 

Bizbarcelona, esdeveniment dedicat al networking, l'emprenedoria, les pimes i els inversors, és una cita imprescindible en l'etapa de creació d'un nou projecte empresarial ja que reuneix solucions i oportunitats. És un espai d’intercanvi i relacions entre professionals i organitzacions que permet trobar noves idees i facilita l'accés als recursos, per tal de fer créixer els negocis.

Els col·legiats i col·legiades tindran lliure accés a Bizbarcelona sol·licitant el seu codi d’accés, on podran visitar el COPEC, present a BizBarcelona 2016 en l’estand de la Intercol·legial (número D-402). Podeu sol·licitar el CODI mitjançant el CONTACTAR AMB EL COPEC, seleccionant BizBarcelona, fins el dia 31 de maig i des del COPEC us farem arribar el vostre CODI PERSONAL per a què podeu fer la inscripció on-line a Bizbarcelona, sense cost. 

Bizbarcelona 2016 s'emmarca en aquestes àrees: 
  • XARXA DE CONTACTES: Comptarà amb un programa per atraure talent emprenedor, que permetrà establir contacte amb el teixit emprenedor local i portar als millors assessors en internacionalització
  • SOLUCIONS ESPECÍFIQUES: Aposta per dues àrees que proporcionen respostes i solucions al públic emprenedor i al públic PIME i autònom: bizemprèn i bizpimes. 
  • PROJECTES SOCIALS: com a novetat de 2016, degut a l'auge de l'emprenedoria social i cooperativa, amb bizeconomia social, per projectes empresarials que aporten beneficis socials o medi ambientals a l'entorn.

Us informem també, que el Col·legi de Pedagogs, des de la Vocalia d’Empresa i en el mateix marc de Bizbarcelona, organitza la I JORNADA PEDAGOGIA I EMPRESA per aplicar-nos específicament en el context empresarial, i a través de professionals experts en la temàtica, donar a conèixer i impulsar el pedagog/a a l'empresa. Més informació i inscripcions a: http://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=2908&i=ca


El Bizbarcelona està promocionat per: Ajuntament de Barcelona - Barcelona Activa, Catalunya Emprèn, Generalitat de Catalunya, CaixaBank, Pimec (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya), Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç de Barcelona. 


Data de publicació: 6/5/2016