Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Reconeixement al voluntariat social<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Administració pública

Reconeixement al voluntariat social

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Reconeixement al voluntariat social<br>

 

 

 

 

El passat 27 de novembre se celebrà la II Àgora Ciutadana de la Barcelona Social amb l’objectiu de retre reconeixement a les entitats i institucions de la ciutat que promouen valors comunitaris per una ciutadania activa, compromesa, tolerant i solidària.

 

 

 

 

Reconeixement que va rebre el Col·legi de Pedagogs de Catalunya per la seva aportació, mitjançant la pedagogia i la psicopedagogia, que contribueix de forma altruista a promoure actuacions ètiques que responguin a les demandes socials en els àmbits del seu exercici professional: social, educatiu i organitzacional. Així com actuacions concretes de foment del voluntariat social com la BORSA DE VOLUNTARIAT, COPEC SOLIDARI, i la tasca anònima dels GRUPS DE TREBALL del COPEC.

 

Un acte distès i emotiu conduït i dinamitzat per la periodista de TV3 Agnès Marquès, on tant professionals com voluntaris han fet sentir la seva veu. Inaugurat per la Tinent d’Alcalde Maite Fandos i clos per l’Alcalde Xavier Trias, ambdós van coincidir en què el voluntariat social és quelcom intrínsec a la societat catalana i que sense la contribució d’aquest teixit solidari no seria possible fer front als embats d’una crisi que està castigant a la ciutadania més vulnerable, entre altres raons per la capacitat de donar resposta a l’emergència social de forma directa i propera al ciutadà. L’alcalde Trias finalitza dient que és necessari enfortir les entitats per a enfortir la ciutadania i el país.


Data de publicació: 10/12/2014