Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ´Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Comissió Pedagogia Social

"Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > "Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena"


L’Institut Català de les Dones, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, posen en marxa la campanya "Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena", commemorant el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones.

 

La campanya, amb diferents fotografies de persones que mostren el rebuig a la violència masclista, pretén posar l’accent en la sensibilització respecte al paper de la societat a l’hora de condemnar aquesta conducta.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Grups de Recerca > "Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena"

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya vol contribuir, conjuntament amb les entitats promotores, a construir una societat lliure de violència masclista.


Manifest Institucional DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES - 25 DE NOVEMBRE DE 2014
Data de publicació: 25/11/2014