Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El COPEC col·labora activament a la Campanya Pobresa Zero <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Comissió Pedagogia Social

El COPEC col·labora activament a la Campanya Pobresa Zero

Aquest any 2014, el Grup de Treball de Pedagogia Social del Col·legi de Pedagogs de Catalunya s’ha adherit a la Campanya Pobresa Zero. Irene Casas com a membre del Grup de Treball que hi col·labora en representació del COPEC, avança que enguany, i coincidint amb el Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa, la Plataforma prepara diferents accions.

 

A Catalunya, aquesta campanya s’organitza a partir d’una plataforma que agrupa més de 4.200 entitats socials i de cooperació que reclamen una acció més efectiva i corresponsable contra la pobresa i les desigualtats. La plataforma és coordinada per la Federació Catalana d'ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament. Les accions de difusió de la campanya es concreten el dia 17 d’octubre, Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa declarat l’any 1993 per l’Assemblea General de Nacions Unides. Dels actes de la campanya plantejats per aquest dia, en destaca la presentació pública del Document Marc i del Manifest, documents que recullen les peticions i demandes en relació al lema central de la campanya i que al seu moment es faran públics. L'interès de la plataforma és donar màxima difusió als documents i per això també es preveu fer-los arribar al Parlament de Catalunya buscant la implicació i suport polític. Enguany la Plataforma ha debatut i analitzat el sistema fiscal de la nostra societat i les repercussions que té en les desigualtats socials.


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya s'ha adherit al MANIFEST LA POBREZA ÉS EVITABLE. CONTRA LES DESIGUALTATS: JUSTÍCIA SOCIAL, que amb motiu del Dia de l'Eradicació de la Pobresa s'ha signat en el marc de la Campanya Pobresa Zero, en la que hi participa el COPEC.


Data de publicació: 25/7/2014