Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com FEPP – Trobada 2013<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Federació Europea Professionals Pedagogia

FEPP – Trobada 2013

La Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) ha celebrat una nova trobada: ANALCE, ANPE, COPEC i COPYPCV, han estat acollits per COPPIB a Palma de Mallorca, en el marc de les XI Jornades Psicopedagògiques: Pedagogia 2020, organitzades pel COPPIB amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, el 14 i 15 de novembre.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > FEPP – Trobada 2013<br> Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > FEPP – Trobada 2013<br>
 

 

Amb una intensa agenda, la FEPP, ha participat en les Jornades Pedagogia 2020 fent públics dos treballs que està desenvolupant: Estudi del Perfil del Pedagog/a al Sud d’Europa, presentat per la seva directora M. Concepció Torres i Sabaté, secretària del COPEC, i la proposta Sistema d’Acreditació DPC de la Formació Contínua, Experiència i Especialització Professional,  presentat per Mariano R. Sbert Balaguer, responsable del grup de Pedagogia Laboral del COPPIB. Dos projectes de gran importància per la pedagogia europea que col·laborarà a la seva projecció i identitat professional.  

 

  

La conferència pronunciada per Gianfranco de Lorenzo, president de la FEPP, presentat per Patricia Figueiredo, presidenta d’ANALCE, feu èmfasi en la necessitat de no fragmentar la pedagogia per a conservar la seva identitat professional en un escenari globalitzador on predomina la incertesa i la indeterminació... Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > FEPP – Trobada 2013<br>  

 

“És possible recompondre la fragmentació individualista i evidenciar els possibles camins de la veritable continuïtat educativa? La qüestió es resol amb un compromís: en el context cultural contemporani és urgent  preguntar-se com activar les millors condicions per garantir la unitat del fet educatiu.”

“Pluralitat i pluralisme en el món de la pedagogia són alhora, en l'actualitat, un fet històric irrefutable i, al mateix temps, un valor indiscutible a salvaguardar per al futur, però han d'estar casats, constantment, amb la recerca de diàleg i la recerca de la màxima unitat possible (...)”

 

La cloenda de les jornades PEDAGOGIA 2020, d’alt contingut pedagògic, ha comptat amb un dinar ofert pel Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears als ponents i a les delegacions de la FEPP, al bell mig de Palma de Mallorca. 

 

Seguint amb la logística impecable per part del COPPIB, a la tarda s’ha celebrat la reunió del Comitè Directiu de la FEPP per rendir comptes a l’Assemblea que s’ha celebrat tot seguit amb la incorporació dels representants de la FEPP i els seus acompanyants convidats pel president Gianfranco de Lorenzo.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya title=

Pep Quetglas, president del COPPIB amfitrió de la trobada, ha obert la VII Assemblea de la FEPP, donant la benvinguda als assistents i manifestant que pel COPPIB és un privilegi comptar amb la presència de Portugal, Itàlia, Catalunya i València a les seves contrades, recordant que el 2008 també, amb motiu de les X Jornades Psicopedagògiques, la FEPP fou presentada a Palma de Mallorca. En l’Assemblea s’ha valorat la feina feta fins al moment i es marca l’agenda del proper any: Publicar l’Estudi del Perfil del Pedagog/a al sud d’Europa en anglès i prosseguir amb el treball sobre l’Acreditació DCP, projectes que han d’estar finalitzats en la propera trobada el desembre del 2014 a Porto, Portugal, convidats per Patricia Figueiredo, presidenta de l'Associação Nacional de Licenciad@s em Ciências da Educação de Portugal

 

Data de publicació: 16/11/2013