Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Memòria COPEC 2011<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Transparència > Memòries

Memòria COPEC 2011

MEMÒRIA 2011 >>>

Un any més ha estat necessària la reivindicació de la figura dels professionals del nostre col·legi, pedagogs/gues i psicopedagogs/gues en els diferents àmbits: educació, salut, justícia, treball, formació professional, etc.

Tots i totes els/les professionals del Col·legi de Pedagogs de Catalunya han treballat per afrontar nous reptes a partir dels diferents decrets i ordres que han anat definint el desenvolupament dels graus, del Màster de secundària, etc.

La pedagogia continua essent una eina valuosa per la societat catalana i també a nivell de l'estat i internacional, i aquest fet queda reflectit en la memòria on es manifesta una fotografia de tota la feina feta durant l'any 2011 en tots els nostres àmbits professionals.

La Junta de Govern, amb les vocalies, els grups de treball, els col·laboradors, experts i els col·legiats, treballen per una millor qualificació dels nostres professionals i defensar la millor professionalització de les funcions i totes les tasques que es realitzen.

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya està present, cada vegada més, a diversos mitjans de comunicació a través dels quals s'aporta coneixement i expertesa en les diferents perspectives del treball dels nostres professionals a la societat.

Ha estat un any força agitat de reivindicacions, però els resultats es poden valorar com a molt positius i ens replantegem nous reptes pel 2012.

M. Concepció Torres
Secretària
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

MEMÒRIA 2011 >>>


Data de publicació: 30/3/2012