Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com J. Monés, col·legiat d´honor<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

J. Monés, col·legiat d'honor

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > J. Monés,  col·legiat d´honor<br>


El Col·legi de Pedagogs de Catalunya nomena Col·legiat d'Honor a Jordi Monés i Pujol-Busquets, el dia en què se celebren 10 anys de l'aprovació de la llei que va permetre la creació del Col·legi.


L'acte s'ha celebrat avui a la nova seu que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) té a l'Avinguda Mistral de Barcelona amb la presència de gran part dels membres més rellevants de la seva història.

Ha obert l'acte el President del COPEC, Josep M. Elias, donant pas al President de la Societat Catalana de Pedagogia, Martí Teixidó, qui ha dedicat una emotiva glossa a Jordi Monés, en la que ha fet palesa, a través de la seva trajectòria vital i professional, la seva contribució a la pedagogia, destacant la tasca de sistematització i ordenació de la història de la pedagogia del nostre país. Posteriorment Josep M. Elias ha efectuat el nomenament de l'il·lustre col·legiat amb un breu parlament, tot fent-li a mans una placa commemorativa.
Tot l'auditori ha pogut gaudir de la conferència que el Sr. Monés ha dedicat al públic, en la qual fa un recorregut de la seva obra, fent reviure els grans pedagogs i pedagogues que ha donat la nostra història recent. Un tast del seu bagatge que, tot i la seva formació com a químic, va establir un fort vincle amb la pedagogia que no ha abandonat. Posteriorment s'ha donat pas a una tertúlia informal en la que s'ha pogut aprofundir en diversos aspectes de la pedagogia en un ambient distès. L'Acte ha finalitzat amb un cocktail entre els assistents

 
Amb aquesta celebració, que es realitza exactament 10 anys després de que el Parlament de Catalunya aprovés la Llei que permetia la creació del COPEC, s'inicien els actes de  celebració del 10è aniversari, que culminaran el proper mes de juny, data de celebració de la creació del Col·legi.


El COPEC des de la seva creació ha tingut un creixement constant. Durant aquests 10 anys ha representat, sense descans, els interessos generals de la professió, ha ordenat amb rigor l'exercici de la professió, ha defensat fermament la dignitat i la llibertat dels col·legiats/des en l'exercici de la professió ivetllat per a què l'activitat professional s'ajusti als interessos dels ciutadans.


NOTA DE PREMSA 15-11-2011 >>>

CONFERÈNCIA JORDI MONÉS I PUJOL-BUSQUEST 14-11-2011>>>

CONVOCATÒRIA PREMSA 14-11-2011 >>>

PROGRAMA ACTE 14-11-2011 >>>

 


CONEIXENT A JORDI MONÉS I PUJOL-BUSQUETS

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > El Col·legi > Xè Aniversari de la Llei de Creació del COPEC<br / / />
Col·legi de Pedagogs de Catalunya > El Col·legi > Xè Aniversari de la Llei de Creació del COPEC<br / / />
Entrevista a Jordi Monés
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
2011
Monogràfic Jordi Monés
Revista d'Història de l'Educació
núm 5, 2004

 

Data de publicació: 15/11/2011