Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC S’ADHEREIX AL DIA MUNDIAL DE LA SIDA 2023: REFORCEM EL COMPROMÍS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Pedagogia i Salut

EL COPEC S’ADHEREIX AL DIA MUNDIAL DE LA SIDA 2023: REFORCEM EL COMPROMÍS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC S’ADHEREIX AL DIA MUNDIAL DE LA SIDA 2023: REFORCEM EL COMPROMÍS

Des del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, ens sumem, un any més, al comunicat conjunt REFORCEM EL COMPROMÍS, que ha elaborat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, convençuts que, certament, si reforcem el compromís, també reforçarem el respecte a les persones que ho pateixen i a totes les persones exposades a les adversitats en salut. 

La necessitat d’estratègies conjuntes és l’únic camí, ja que afavoreixen les actuacions de tots els agents implicats sota un mateix objectiu. 

Des de la Pedagogia es pot contribuir significativament a un món sense estigmes i més humà, ja que, sense cap mena de dubte, l’educació és la base de la igualtat i el respecte. 

En aquest dia, ens sumem a aquest compromís considerant que, efectivament, el reforç i els valors que en deriven contribueixen a la creació d’un estat més saludable.

--

M. Antònia Castillo
Coordinadora
Grup de Recerca de Pedagogia i Salut
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

Data de publicació: 1/12/2023