Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC i SER.GI signen conveni | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

COPEC i SER.GI signen conveni

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i la Fundació SER.GI, es troben a GIRONA, i signen un conveni per promoure el perfil professional del pedagog i psicopedagog,  la col·laboració posa l'émfasi en la formació permanent, la investigació i l'organització d'activitats conjuntes.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > COPEC i SER.GI signen conveni

Josep Ribera, president del Patronat de la Fundació SER.GI i Josep Maria Elias, president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, van signar el dissabte 10 d'abril,  un conveni de col·laboració en els àmbits que comparteixen les dues organitzacions.


 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > COPEC i SER.GI signen conveni

Ambdues institucions comparteixen objectius comuns per a la promoció de la figura del pedagog i del psicopedagog en el terreny professional i preveuen col·laborar en la recerca, la investigació i la formació.

Per això les dues entitats es comprometen a organitzar activitats conjuntes i potenciar la difusió de tot allò que pugui ser d'interès mutu.

En l'àmbit de la formació permanent tant els col·legiats del COPEC com els professionals de SER.GI es podran beneficiar d'avantatges en la inscripció als cursos que s'organitzin des de les dues entitats.

L'acta de signatura es va fer a la seu de la Fundació SER.GI, plaça Lluís Companys número 12 de Girona, en Josep Ribera, va estar acompanyat per Bru Pellissa, membre de la Junta de Govern, i en Josep M. Elias, per Montse Musellas, representant del COPEC a Girona.

Per part del Col·legi de Pedagogs de Catalunya també van ser presents, membres de la Junta de Govern per, posteriorment, celebrar la reunió mensual de la junta al Centre Cívic Pla de Palau, de Girona.


Data de publicació: 24/3/2010