INICI

Actualitat GTGG

Fites Any Europeu de l’Envelliment Actiu: només pel 2012? (23/08/2012

Aquest any se celebra l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions. El GT de Gent Gran vol que les accions vagin més enllà del 2012, considera que les persones grans han de ser ciutadans actius en la seva comunitat i transmetre els seus coneixements de vida.

2012 - Any Europeu de l’Envelliment actiu (08/05/2012)

El COPEC, mitjançant la Vocalia de Gent Gran, s’adhereix al Compromís compartit per continuar avançant més enllà del 2012, de l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Assessor de Gent Gran. Una oportunitat per sumar esforços per una societat més justa i compromesa amb els més grans.

Cicle Conferències GTGG: Proposta (14/10/2011)

Un dels objectius del GTGG és atendre les peticions dels nostres col·legiats/des i potenciar els espais de reflexió de tots aquells pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que treballen o estan interessats en l’àmbit de la gent gran.

Pedagogia en l’àmbit de la Gent Gran (05/07/2011)

Tarragona porta a terme el curs La pedagogia en l'àmbit de la gent gran, organitzat per la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia i el COPEC. Iniciativa del Grup de Treball de Gent Gran, per promoure el perfil professional del pedagog i psicopedagog en aquest àmbit.

Presentació de l'experiència "Escriptura Creativa. Màgia i Fantasia de les Paraules" març 2009

El dia 27 de març de 2009, en el marc de l'Àgora d'Experiències del II Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, el Grup de Treball de Gent Gran, ha presentat el projecte "Escriptura Creativa. Màgia i Fantasia de les Paraules", a càrrec de Rosalina Sicart.

Més informació >>>

Experiència presentada >>>


Concurs literari "EL LLIBRE DE LA MEVA VIDA" gener 2009

El Grup de Treball de Gent Gran del COPEC,assessora a la Fundació Viure i Conviure en el desenvolupament del Concurs Literari  " El llibre de la meva Vida". Aquest assessorament té com a finalitat potenciar l'educació al llarg de la vida, i  de forma més específica,  potenciar l'autonomia de les persones a través de la màgia i la fantasia de les paraules (desenvolupament de l'escriptura creativa), per aquest motiu us encoratgem a què participeu vosaltres i/o els vostres familiars en l'esmentat concurs.