Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Fundació Campus Arnau<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

Fundació Campus Arnau

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Fundació Campus Arnau<br>

 

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya i la Fundació Campus Arnau, han signat un conveni de col·laboració per promoure i col·laborar en projectes, recerques i activitats de caràcter pedagògic.

 

 

 

La Fundació neix en el si del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Universitat de Girona, la Fundació Drissa i l'Institut d'Assistència Sanitària. El seu objectiu és impulsar, donar suport i realitzar accions en diferents àrees de l’àmbit d’atenció social i sociosanitari, especialment en el camp de les discapacitats humanes, la salut mental i l'envelliment.

 

Ambdues institucions comparteixen objectius comuns i complementaris en àrees de formació, investigació, assessorament, innovació i desenvolupament social i pedagògic i les uneix interessos comuns en àrees d’investigació, transferència de coneixement en l’àmbit de l’atenció social i sociosanitari en general, i la intervenció dels professionals en particular, d’entre els quals està el pedagog/a i psicopedagog/a.

 

L’acord té com a objectiu generar sinergies en un àmbit on la pedagogia té gran representació, aprofitant les potencialitats del ventall de perspectives de col·laboració d’ambdues institucions.

 

El  conveni va ser signat el passat dia 15 de juny de 2009, en el Departament d’Acció Cívica i Ciutadania, entre els màxims representants de les dues institucions: el Sr. Josep M. Elias, president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Sr. Jordi Rustullet, president de la Fundació Campus Arnau. Van estar acompanyats dels interlocutors i referents del desenvolupament d’aquest conveni, la Sra. Montserrat Musellas representant del COPEC a Girona, i el Sr. Enric Solé, gerent de la Fundació.Data de publicació: 6/7/2009