Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Mostra d’Entitats del Tercer Sector 2009<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Mostra d’Entitats del Tercer Sector 2009

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Mostra d’Entitats del Tercer Sector  2009<br>

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya va participar en la Mostra d’Entitats que es va portar a terme en el marc del II Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, celebrat el passat 26 i 27 de març a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, amb el lema “Un Sector al Servei de les Persones”

 

La Mostra d’Entitats que va reunir a una trentena d’entitats del tercer sector, va tenir un estand dedicat als Col·legis Professionals que tenen vinculació amb el sector social, compartint l’espai COPEC, CEESC, COPC i TSCAT.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Actualitat > Mostra d’Entitats del Tercer Sector  2009<br>En el marc de l’Àgora d’experiències, el Grup de Treball de Gent Gran va presentar l’experiència: “Escriptura Creativa. Màgia i Fantasia de les Paraules” a càrrec de Rosalina Sicart. Projecte pedagògic, desenvolupat,  pel Grup de Treball, adreçat a les persones grans amb l’objectiu d’estimular l’expressió oral i escrita, i potenciant les relacions amb l’entorn intern i extern de la persona. 

 

El projecte s’ha implementat en forma de tallers d’escriptura en diferents Casals de Gent Gran arreu de Catalunya, la valoració que se’n fa és la motivació i la creativitat que se’n desprèn de les persones participants que demostren una gran capacitat per transmetre els pensaments i vivències.