Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com HOLA.COM - C. SÁNCHEZ, MEMBRE COM. PEDAGOGIA ESCOLA: ´TASQUES ESCOLARS A L’ESTIU´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

HOLA.COM - C. SÁNCHEZ, MEMBRE COM. PEDAGOGIA ESCOLA: "TASQUES ESCOLARS A L’ESTIU"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > HOLA.COM - C. SÁNCHEZ, MEMBRE COM. PEDAGOGIA ESCOLA: "TASQUES ESCOLARS A L’ESTIU"

HOLA.COM - 23/06/2022


CARLES SÁNCHEZ TORRES, pedagog i membre de la Comissió de Pedagogia i Escola, del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya.

“Els deures d’estiu sempre han estat la continuació de les tasques en les àrees bàsiques que es donaven durant el curs per a no perdre coneixements. La nova llei d’Educació ha introduït un canvi de paradigma on tot és competencial, i això ja no té sentit”

“Encara que els pares els demanin, són els col·legis els que han de dir sí o no, i mantenir un diàleg amb les famílies. Algunes demanen aquests deures perquè hi ha un problema de conciliació familiar i no saben què fer amb els seus fills: necessiten que estiguin entretinguts unes hores al dia. És un problema en el que ha d’intervenir tota la societat, no sols els pares”

“Els nens necessiten trencar amb l’escola, fer una cosa diferent i que no tot els vingui donat. El ritme estiuenc no té a veure amb la rigidesa del col·legi, i això també és educatiu”

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A HOLA.COM

Data de publicació: 23/6/2022