Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL DIARI DEL TREBALL - A. ROGER, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: ´L’ADN DEL PEDAGOG/A A L’EMPRESA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

EL DIARI DEL TREBALL - A. ROGER, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: "L’ADN DEL PEDAGOG/A A L’EMPRESA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL DIARI DEL TREBALL - A. ROGER, MEMBRE XARXA D’EXPERTES: "L’ADN DEL PEDAGOG/A A L’EMPRESA"


EL DIARI DEL TREBALL - 09/06/2022

L’ADN DELS PEDAGOGS I PEDAGOGUES A L’EMPRESA

Àngels Roger, pedagoga i membre de la xarxa d’expertes del COPEC.

"Fa més de 20 anys que estic al món de l’empresa, actualment estic com a responsable de RH d’una multinacional americana i moltes vegades m’han preguntat: que ets advocada? Que ets psicòloga? Has estudiat relacions laborals? I jo contesto: – No, soc pedagoga, davant aquesta resposta apareixen comentaris com: Ah!  ara ho entenc, com has anat a parar al món de l’empresa?, ja deia jo… que et trobava diferent…"

"Aquestes expressions em donen peu a explicar que dins de l’àmbit empresarial, podríem dir que som uns  professionals amagats, que un cop ens descobreixen, deixem empremta. Actualment, els canvis tecnològics, la digitalització de les empreses, la immediatesa fa que l’aprenentatge sigui indispensable per adaptar-se a les necessitats del mercat".

"L’ADN dels pedagogs i de les pedagogues creu en l’evolució de les persones, i tenint en compte que durant uns quants anys de la nostra vida, una 3a part del dia el passem a la feina, és clar que a les empreses els professionals aprenen tècniques, processos, programes i habilitats que els permet créixer com a professionals i com a persones, binomi indivisible que cal recordar de manera constant a tots els stakeholder de les empreses".

Llegeix l’article complet a EL DIARI DEL TREBALL

Data de publicació: 10/6/2022