Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PEDAG@G, PSICOPEDAG@G... EL IVCSSBE CADA COP MÉS A PROP | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

PEDAG@G, PSICOPEDAG@G... EL IVCSSBE CADA COP MÉS A PROP

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PEDAG@G, PSICOPEDAG@G... EL IVCSSBE CADA COP MÉS A PROP

Ja s’apropa la celebració IV CSSBE (Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats) coorganitzat amb els quatre col·legis professionals (Pedagogia, Educació Social, Treball Social i Psicologia).

En aquesta edició liderem l’organització des del nostre estimat COPEC, abocant-hi tots els esforços per a què el IVCSSBE sigui un èxit malgrat les incerteses de la pandèmia, per a què sigui un lloc d’encontre de les  diferents  disciplines i per donar visibilitat als pedag@gs i psicopedag@gs.

És per això que tant si l’àmbit sociopedagògic és del teu interès -o hi treballes- com si estàs en algun sector relacionat amb la pedagogia o l’educació, trobaràs connexió amb el context transversal i els aspectes socials, d’atenció a les persones de totes les edats i la promoció a la participació individual i grupal.

Amb el lema, Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i Autonomia, es tractarà des de les diferents etapes les diferents situacions de dependència educatives, relacionals i altres dependències sobrevingudes, des de l’acompanyament a les persones i professionals, l’enfortiment com a procés d’aprenentatge i la capacitació vers els diferents graus d’autonomia. 

Les mirades i valoracions són interdisciplinàries i l’abordatge no només atén la intervenció dels Serveis Socials Bàsics sinó també els Serveis Socials Especialitzats, on estem representats els pedag@gs i psicopedag@gs. Per la magnitud del Congrés, segur que et sentiràs interpel·lat/da i podràs copsar com les preguntes i reflexions cobren sentit. 

Consulta a la web cssb.cat el PROGRAMA i l’enllaç per realitzar la INSCRIPCIÓ.

Em faria especial il·lusió poder comptar amb tu els dies 16 i 17 de setembre, al Palau de Congressos de Girona, ja sigui presencial o bé per streaming.

Rep una afectuosa salutació,

Pilar Morral García
Vocal de Pedagogia Social del COPEC
Comissionada – IVCSSBE

Data de publicació: 15/7/2021