Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com OBERTES LES INSCRIPCIONS - IVCSSBE DEL 16-17/09/2021 A GIRONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

OBERTES LES INSCRIPCIONS - IVCSSBE DEL 16-17/09/2021 A GIRONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > OBERTES LES INSCRIPCIONS - IVCSSBE DEL 16-17/09/2021 A GIRONA

IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS

OBERTES LES INSCRIPCIONS

Benvolgudes i benvolguts, espero que seguiu totes i tots bé.

Em plau comunicar-vos que ja estan obertes les INSCRIPCIONS del IV Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats, que organitzem els Col·legis Professionals de Pedagogia, Psicologia, Treball Social i Educació Social, pels dies 16 i 17 de setembre de 2021 al Palau de Congressos de Girona, en format presencial i en streaming, que enguany lidera el COPEC.

En aquesta edició, que s’ha incorporat els Serveis Socials Especialitzats, esdevé una oportunitat per als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que treballem en el sector social, tan públic com privat. És per això que us animo col·legiats i col·legiades i estudiants afiliats/des, a què hi participeu i fem visible el nostre rol en la pedagogia social.

El PROGRAMA, que es pot consultar a la web del IV Congrés, girarà al voltant de les DEPENDÈNCIES AL LLARG DEL CICLE VITAL, ENFORTIMENT I AUTONOMIA i serà abordat per experts i expertes, de l’àmbit acadèmic i professional, en TAULES RODONES SIMULTÀNIES, estructurades pels eixos:

  • EIX 1: ADDICCIONS
  • EIX 2: DEPENDÈNCIES RELACIONALS EN EL CICLE VITAL
  • EIX 3: DIVERSITATS I ALTRES SITUACIONS QUE GENEREN DEPENÈNCIA
  • EIX 4: SISTEMES GENERADORS D’AUTONOMIA I DEPENDÈNCIA

Comptarem amb dues Conferències a càrrec d’Amador Fernández Savater, investigador independent que, amb la seva "filosofia pirata", posarà les bases del debat i anàlisi que farem al llarg del Congrés, que clourà Estrella Montoliu, catedràtica de Lingüística i experta en comunicació, que ens farà reflexionar sobre la importància del llenguatge i dels conceptes en l’imaginari social.

Les COMUNICACIONS i els PÒSTERS, relacionades amb els eixos programàtics, faran visible les bones pràctiques d’arreu que es compartiran amb totes i tots, i des de l’ART i la CULTURA, es farà crítica social tot interpel·lant-nos des de diferents visions.

El Congrés de Serveis Socials, abans jornades amb una llarga trajectòria, és un espai consolidat de debat i reflexió col·lectiva entre els i les professionals de la xarxa de Serveis Socials, amb la finalitat d’afavorir la construcció d’un discurs propi que doni respostes als nous reptes de futur en l’àmbit dels serveis socials.

Aquesta trobada tornarà a ser un lloc d’encontre en la que compartirem i en sortirem enriquits amb la mirada posada en el Sistema de Serveis Socials, molt tensionat per la multiplicitat de respostes que se li demana.

Espero poder gaudir de la vostra assistència, ja sigui presencial o en streaming. 

Pilar Morral García
Vocal de Pedagogia Social
Comissionada del IVCSSBE

Data de publicació: 17/5/2021